Ahojte dnes som sa zahlasovala na skušky na január som na vš prvačka, neviem či som si tp dpbre dala ale 11.1 som si dala a 20.1 druhu a ešte ma čaka tretia.. dala som si to dobre ? Lepšie mať tyzden cas na druhu ako si to nabúchať na jeden dátum či? Ďakujem
Áno, týždeň určite treba, aby si sa stihla pripraviť.
Ja som to obycajne preplietal. U nas na 1. malokto spravil, hlavne tazsie predmety. Vacsinou na 2. ci 3. Takze ak sme mali 5 predmetov tak aj 15x isiel clovek na skusku. Daval som to tak ze 2x za tyzden, rozne predmety. A predtym ucenie zo 3-4 tyzdne - zo tyzden na jeden predmet a potom skusky.
@ninusa221 dokedy máte skúškove? Máš prípadnú rezervu na opravne termíny?
záleží ako si trúfneš na dané predmety... Syn robil aj v jeden deň dve skúšky... škola ťažšia...😉
@terezia323 ved tak som si to dala naschval lebo toho 11.1 je hned prvy dátum a toho 20.1 tam su ešte potom 2 dátumy
@ninusa221 vyskúšaš uvidíš 😊 ale keď máš len tri skúšky tak by si to mala zvládnuť časovo
@ninusa221 ja keď som bola prvacka tiež som moc nevedela ako si to rozhodiť. Ale väčšinou tak týždeň aby som mala ja učenie , keď je ťažšia tak aspoň 10 dni. Takze podl mna si si zo dobree dala.
Nikdy som si nedávala vsetk naraz , v tom prípade je to väčšinou o šťastí.
Je tk v pohode. Casom sa naucis rozliaovat skusku na ktoru kolko potrebujes ucenia. Ja som na niektore potrebovala aj tyzden a niektore som dala aj dve skusky v jeden den.
Hlavne je dobre neodkladat na posledne terminy aby v pripade potreby bol cas na opravak.
@ninusa221 porad sa radsej so spoluziakmi, najlepsie studenti o rok vyssie, co si zazili tie iste skusky a tu istu skolu co ty, inac dostanes len vseobecne rady
@ninusa221 bud rada ze mas z malo predmetov my mame 14 predmetov a uz teraz sa mi jezia chlpy na tele ako to zbucham
@ninusa221 zalezi od teba ako sa stihas ucit