Skúška na vysokej škole

17. máj 2023

Dievčatá prosím poraďte.Dcéra je na Vysokej škole,písali test,na druhý deň dával spolužiak do skupiny ako napísal on test,dcéra vraví že mala všetko ako on okrem jednej maličkosti,on dostal 30 bodov a prešiel a ona 10 bodov a neprešla,šli by ste na jej mieste za profesorkou aby sa na to ešte raz pozrela a povedali aj ako napísal spolužiak,ja jej vravím nech za ňou ide a nech sa obháji,ale chcem ešte počuť iný názor,Ďakujem za odpovede..potom zmažem..

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka.7
17. máj 2023

@autorka pokial šlo o test s výberom správnych odpovedí (teda nie vypisovacky), tam nie je možné, aby mala o 20 bodov menej... pokial si je istá (opisovali od seba alebo si porovnávali testy alebo ako to vie????) Tak zobrat test a ist za profkou...

autor
17. máj 2023

@lienka.7 on dal do skupiny potom svoj test tak si porovnala

lienka.7
17. máj 2023

@autorka tak nech si ho vytlačí, porovná so svojím a ide za profkou. Keď u nej nepochodi, tak vedúci katedry... atď.
A ešte otázka. Aká bola ta "malička" odlišnosť???

dskjhfdlkdjhl
17. máj 2023

Ja davam vzdy termin na nahliadnutie do pisomiek a tam si studenti vzdy mozu celu svoju opravenu pisomku pozriet. Takze doporucujem ist na taketo nahliadnutie, ak take nemaju, tak isto ma vyucujuca konzultacne hodiny, treba ich vyuzit.

zltamyska
17. máj 2023

Ja by som nespomínala spolužiaka. Ale išla som by som za skúšajúcou a prešla s ňou test. Aj kvôli tomu, aby som vedela, aké chyby som urobila. Ľudia nie sú neomylní a mohla sa aj skúšajúca pomýliť napríklad zle zrátať body alebo si niektorú odpoveď nevšimnúť.

panonia
17. máj 2023

Môže ísť za profesorkou nech si prejdu vysledky testu spolu spoluziaka urcite nespominat.

autor
17. máj 2023

@lienka.7 tak to netuším

zuzanaete
17. máj 2023

Nech si ide test odkonzultovat. Mne sa raz stalo, ze profesorka zabudla zapisat body za spravne odpovede. Mala som to oznacene ako dobre, ale bez bodov. Spytala som sa jej na to. Skontrolovala, dopisala body a zmenila vysledok skusky. Chyba sa moze stat.

autor
17. máj 2023

@nikto2234
@lienka.7
@dskjhfdlkdjhl
@zltamyska
dievčatá ďakujem,dcéra pôjde a povie tak ako radí
@panonia a
@zltamyska

autor
17. máj 2023

@dskjhfdlkdjhl pôjde za profesorkou a ďakujem za radu

autor
17. máj 2023

@zuzanaete ďakujem za radu

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
17. máj 2023

@oonnaganamakusai neriešim to za ňu,len jej chcem dobre poradiť preto som chcela aj iný názor,ide si to vyriešiť sama

anonymanonym
17. máj 2023

Spoluziaka by som rozhodne nespominala. Neviem, ci som to pochopila spravne, ale pride mi to tak, ze spoluziak dal test do skupiny, aby ti co este neboli na skuske vedeli cca co cakat. Nepride mi fer ho takto bonznut. Spytat nech sa ide, ak nesuhlasi s vysledkom, ale sama za seba, ziadne ukazovanie na druhych.

autor
17. máj 2023

@anonymanonym test dal až po skúške,spolužiaka nebude spomínať a pôjde za profesorkou aby jej dala nahliadnuť do testu