Ahojte, po dvoch materskych sa opat snazim zamestnat, tentokrat v nasom malom meste. Predtym som robila v BA v korporacii, hoci mam humanitne vzdelanie (ucitelka anglictiny), robila som na financnom oddeleni, vypocitavala som mzdy. To mi ale teraz akosi nie je nic platne, kedze co pozeram, v kazdom inzerate (chcem pracovat v administrative) si ziadaju aj uctovnictvo, aspon zaklady. Posielam zivotopisy kade tade, ale zatial nic z toho.
Idem teraz, ked su uz obe deti v skolke, na sebe trochu zamakat. Okrem excelu pre pokrocilych chcem zacat s kurzom podvojneho uctovnictva. Tu v meste ho robia, no nestihla som zaciatok a nasla som si vcera takyto online kurz: https://www.video-kurzy.sk/video-kurz-mzdoveho-...
Vy, co sa do toho vyznate, ma zmysel si robit aj takyto kurz, ked nie je statom akreditovany?
Co sa tyka praxe, otec mi este vybavi, ze budem chodit do jednej uctovnickej firmy, trochu sa zaucat, hadam mi to v niecom pomoze.
Co by ste mi este odporucili? Chcela by som si este urobit kurz mzdoveho uctovnictva, mozno casom ist do bratislavy na SAP skolenie...
@maminuska dakujem, ale nechcem to robit, trh s roznym doucovanim je preplneny a ja nemam na to nervy hladat si tam svoje miestecko. Navyse take doucovanie byva najma v poobednajsich hodinach a vtedy sa uz chcem venovat rodine. Rada by som sa zamestnala v administrative, nie ako uctovnicka, ten kurz som chcela len aby som mala aky taky prehlad, o co v uctovnictve ide
urob si riadny mzdovy kurz. skus pozriet napr. toto: https://www.cus.sk/skolenia.php ak si na UPSVaR tak ti to mozu aj preplatit.
@maminuska fakt? Do firmy ucit dospelych by som celkom rada isla, len som bola v tom, ze tieto fleky su uz rozchytane jazykovymi skolami, resp. ze lektori jazykoviek chodia ucit do firiem. Je to blbe sa takto pytat, ale myslis, ze mozem obvolat nejake firmy, ze ci nepotrebuju ucitelku anglictiny?
@erienka áno , ja by som to urobila. U môjho manžela vo firme, chodí angličtinárka učit stredný manažmeńt , face to face, vyšší manažment musí angličtinu ovládat perfektne . Potom sú tu aj menšie firmy , aj ľudia čo budú radi že nemusia nohy vystrčiť z kancelárie a príde niekto za nimi .
Dobrý večer, je tu niekto kto ma kurz uctovnictva cez Midaro?ďakujem
@erienka ja osobne by som ti doporučovala sa do účtovníctva ani nepúštať a stavať na tom čo si vyštudovala a to angličtina. So vzdelaním akým máš budeš vždy radová účtovníčka, max . niekde poskočíš o stupienok vyššie.
Na tvojom mieste by som si založila živnosť na výučbu angličtiny, doučovala deti a tak . Tam môžeš prerazit.