Ahojte. Máte skúsenosti s touto stránkou? Je plna kurzov, no neviem v akej kvalite sú. Najskôr je potrebné zaplatiť a až tak sa zobrazí obsah. Poprípade ak poznáte iné it stránky ,,na učenie,, budem rada 🙂
Dobrý deň, absolvoval som kurz Unreal Engine začiatočník na stránke Vita. Pestrý obsah sľuboval poskytnutie základných postupov práce v programe, žiaľ nebolo to to, čo som od kurzu dostal. Celý kurz je vedený formou komunikácie lektora s chlapcom /podľa niektorých komentárov cca 10 ročného/, čo je značne rušivé. Programu, na ktorý mal byť kurz zameraný, sme sa venovali cca 14 minút zo 7 hodín kurzu. Zvyšný čas bol zameraný na prácu s webovými stránkami. Jediné, čo som sa z Unrealu Engine naučil je pohybovať kockou. Z videa na youtube, ktoré je zdarma , som sa dozvedel viac, ako zo 7-hodinového kurzu. Pridaná hodnota kurzu je veľmi nízka, zbytočne vyhodené peniaze. Matej
Ahoj.Ja len plne suhlasim s lenka_30.Ale musim dodat a varovat tych ktori ziju v Uk, aby si kurz urcite nekupovali.Tiez ma zaujali videa na youtube, tak som si ho predplatila na 1rok.No po piatich mesiacoch som ich stranku vobec nedokazala otvorit, skusala som vsetky moznosti aj rady od podpora@vita.sk ale bez uspechu.Nakoniec mi napisali ,ze dostupnost s inych krajin,ako su krajiny v strednej Europe negarantuju.Ale dost divne je , ze vsetci moji znami zijuci v Anglicku vedia stranku otvorit i sa zalogovat na moje konto .Vypadky s tym maju iba ojedinele.Mam zakupenych viacero kurzov od roznych spolocnosti zo SK a aj Cz, ktore sa ale IT netykaju a so ziadnymi nebol a nieje takyto problem .
@dzt túto stránku síce nepoznám ale nešla by som do toho, najkvalitnejšie kurzy nájdeš v angličtine. Ak to myslíš s IT super vážne tak skús Pluralsight, inak Udemy ma vraj tiež dobré kurzy a niektoré sú aj free.