Skusenosť s Italki

1. apr 2023

Ahojte, mate niekto skusenost s portálom Italki? Chcela by som vyskusat hodiny spanielciny s native-om a zda sa mi to ako dobrá moznost. Vie mi niekto v skratke vysvetlit "postup"? Boli ste spokojny? Za kazdu radu a tip dakujem.

lalala94
1. apr 2023

Ahoj, ja mám skúsenosť s italki, ale s angličtinou. Vo filtri si zadáš svoje parametre (čas, cena, krajina lektora) a hľadáš takého, kto ti najviac vyhovuje. Každý lektor má svoje referencie, čiže sa vieš riadiť aj tým. Mnohí ponúkajú 30-minútú trial hodinu (asi väčšina) - tam v zásade rozprávaš o sebe, o svojich cieľoch, čo chceš dosiahnuť, lektor zhodnotí tvoj level, povie ti niečo o sebe, ako vedie hodiny, a potom je už na tebe, či pokračuješ.

autor
1. apr 2023

@lalala94 dakujem. A ta trial hodina/respektive tie lekcie ako funguju? Ze to sa priamo cez ten portal vyucuje? Alebo napr. Cez Zoom/meet? A ako to tam prosim funguje s platenim?

lalala94
2. apr 2023

@autorka normálne si bookneš hodinu, lektor sa ti cez správu ozve s tým ako ti vyhovuje pripojenie na hodinu (niektorí používajú skype, teams, zoom alebo tú italki platformu). Platíš dopredu, v prípade zrušenia hodiny si už nepamätám presné podmienky, ale ak to zrušíš skôr ako o 24 hodín pred hodinou, preplatia ti na kredity späť celú platbu.