Škola/nadstavba popri materskej

20. dec 2022

Ahojte, je tu niekto kto sa rozhodol popri materskej študovať? Chcela by som spojiť príjemné s užitočným a aj keď mi môj plat-minimálka pred tým samej stačila, chcela by som malej a sebe zabezpečiť aspoň o trochu lepšiu budúcnosť a život než som mala v detstve ja. Rada by som sa venovala po materskej niečomu čo môžem robiť aj z domu,ale nebránim sa ani chodeniu do práce.Nechcem mat veľké nároky, no po ukončenej priemyselnej školy (už takmer 6rokov) by som sa chcela pohnúť inde, keďže som si dlho po ukončení tiež nevedela nájsť prácu ani v potravinách. (ešte doplním, nie je vec čo by mi vyslovene nešla,rada sa naučím všetko čo neovládam, touto cestou hľadám nápady a vaše skúsenosti s nadstavbami si tiež rada prečítam).Ďakujem.Pekný večer prajem🙂

gabka123123
21. dec 2022

Ja pracujem z domu, chvála Bohu, a to mám 4 diplomy, tri nadstavby. Nebolo úplne ľahké nájsť si robotu ani tak. Tým chcem povedať, že skús ísť robiť takú nadstavbu, čo ťa bude baviť, kde si vieš samu seba predstaviť. Záruku na lepšiu prácu ti to nedá. Alebo ak máš vzťah k tomu sprav si opatrovateľský kurz a keď sa bude dať, hurá do Rakúska , tam zarobís aspoň. Štúdiom si Polepšís určite ale z domu jedine keď nejaké IT

mivalik
21. dec 2022

Ahoj, ja som síce už 2 roky po materskej, ale začala som študovať ucitestvo a vychovavatelstvo. Nasla som sa v tom, vďaka môjmu synovi. Práca s deťmi ma veľmi baví a napĺňa. Je to síce náročné, skĺbiť to dohromady, ale ide to, keď sa chce.