Ahojte, hladam niekoho s kym by som si mohla dopisovat v anglictine :D viem, znie to sialene… zial chcem sa obklopit kazdy den anglictinou a pracovat na sebe… nikdy som nevedela a ani neviem premyslat po anglicky. Preto som si na materskej dovolenke dala ciel, ze to dokazem :D a ak mate dalsie rady, sem s nimi 🙂
Zatial chodim raz do tyzdna na individualnu hodinu anglictiny. Vdaka ❤️
chatgpt.com Môžeš mu napísať, aby s tebou komunikoval po anglicky. Alebo rovno mu napísať po anglicky, ako keby píšeš kamošovi. Odpovie ti v angličtine a môžete začať konverzáciu na akú tému len chceš a aj sa pri tom môžeš kopu nového dozvedieť. Na takéto veci je umelá inteligencia ako vyšitá 🙂
Ak sa na ChatGPT aj zaregistruješ, vieš si svojho ChatGPT nastaviť tak, aby ti reagoval určitým spôsobom, napríklad aby používal hovorovú angličtinu, atď. Nekonečné možnosti.
Na toto je výborná aplikácia u AI - Praktika. Používam ju denne, ak chceš mozes tam písať, ja sa skôr rozprávam. Máš na výber rôzne témy (nakupovanie,cestovanie, kuchyňa, vesmír, proste čokoľvek, poprípade si vytvoriť vlastný model napr. V bare a ty budeš čašníčka). Výhoda je, že si vieš odkontrolovať či si to napisala/povedala správne a ak nie ako to správne povedať. Uložis si nové slova, ktoré nepoznáš do slovníka. je na 7dni zadarmo na vyskúšanie. Ja ju mam platenú vyše roka a fakt to veľmi pomáha
Aj mne mozes napisat 🙂 zijem v Anglicku
.
@froneet ahoj.
Ozvala sa? Ak nie, mohla by si to skúsit so mnou?
Ďakujem
Skus cez chatgpt, ked mu napíšeš, ze si chceš zlepšiť anglínu, tak vždy, ked mu odpíšeš, ti aj napíše, ako by to bolo lepšie... Ja tiež tak využívam 🙂
Ahoj môžeš sa ozvať aj mne 🙂
.
Ak sa chceš obklopiť angličtinou, tak čítaj anglické fóra a prispievaj tam. Nepotrebuješ na to kamoša, s ktorým si budeš písať o nesmrteľnosti chrústov. Choď napríklad na reddit, tam je milión špecializovaných fór, vyber si, čo ťa baví a čítaj, prispievaj, pýtaj sa, odpovedaj. Popri tom pozeraj youtube videá v angličtine (tiež si vyberaj veci, čo ťa bavia) and "Bob's your uncle", čo je fráza, čo v podstate znamená "A máš to" (toto je freebie odo mňa, freebie = vecička zadarmiko)