RS predprimárnej pedagogiky

14. feb 2024

Zdravim,.chysta sa niekto studovat rozsirujuce studium predprimarnej pedagogiky v Ruzomberku? Pisu,ze je to novinka.

anet_15
5. mar 2024

Dobrý deň, aj ja rozmýšľam nad týmto štúdiom v Ružomberku, no snažím sa zistiť viac informácií. Rada sa pripojím.

janastr1983
14. mar 2024

Dobrý deň to rozširujúce je len v Ružomberku?

mirka_____
16. júl 2024

Dobrý deň. Ja už som prijata na tento šk rok. Ak by tu náhodou bol niekto, kto už je prijatý a hľadá krátkodobé ubytko, pridala by som sa 😊

ujjj
16. júl 2024

@mirka_____ Dobrý večer, aj ja idem do Ružomberka na RŠ. Nemáte bližšie info o náročnosti štúdia alebo ako prebiehajú skúšky? Ubytovanie zatiaľ neriešim, zvažujem dochádzanie.

mirka_____
17. júl 2024

@ujjj dobrý deň, neviem nič ohľadom tohto lebo nepoznám nikoho, kto chodil na štúdium. Verím, že to zvládneme teda.

beatka86
12. aug 2024

@mirka_____ ja idem do Ružomberka od septembra na rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky. Sme dve čo sme si už ubytko rezervovali, ale ak máš záujem môžeš sa pridať a tak by sme to mali lacnejšie. Začíname 9.9.

mirka_____
13. aug 2024

@beatka86 ďakujem že si sa ozvala. Ubytko sa mi už podarilo rezervovať, aj keď nie priamo v meste ale nechcem to už rušiť.

beatka86
13. aug 2024

@mirka_____ tak potom na letný semester sa dohodneme. 😊 my sme si dali blízko školy. Cca 7 min od školy. 135€/osoba nás vyšlo od nedele do piatka.

mirka_____
14. aug 2024

@beatka86 bola by som rada 😊