Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky popri práci a deťoch

helenka112
12. júl 2024

Ahojte, študoval niekto rozširujúce štúdium ŠP poradenstvo na UK? Ako ste to zvládali popri práci a deťoch? Aká bola náročnosť štúdia? Dalo sa to zvládať časovo?

kacena4
12. júl 2024

ja študujem normalne externe, ak to človek chce zvladne to

pininka1
12. júl 2024

Áno, pri troch deťoch a po mesiaci od nástupu na školu som už aj robila s autistami. Bol to zahul ale dala som to.

helenka112
autor
13. júl 2024

@pininka1 fuha, tak to muselo byť naozaj ťažké, ale o to viac ste ma potešili, že sa to dá zvládnuť

adkalu
13. júl 2024

@helenka112 ahoj, nedávno som ukončila, popri práci a rodine. Bolo to náročné, nie obsahovo, to bola pohoda, ale časovo náročné. Semester ôk, práce ôk, ale skúšky si bolo potrebné od sedieť, mala som samé A

helenka112
autor
14. júl 2024

@adkalu ahoj, ďakujem za info, takže cez semester boli prednášky väčšinou online a na skúšky ste potom museli dochadzať? A práce ste odovzdávali na každý predmet? Cca koľko za semester?

adkalu
14. júl 2024

@helenka112 nie, prednášky boli prezenčné, len mimoriadne v náhradnom termíne online, boli v sobotu. Skúšky boli aj online, aj prezenčné, práce a zadania si volil každý vyučujúci sám. Ale poväčšine bola seminárka.

helenka112
autor
15. júl 2024

@adkalu vážne? a to bolo rozširujúce ŠP poradenstvo na UK v Bratislave? Ja som našla nejaké rozvrhy na stránke a väčšinou sa mi zdá, že tam je napísané blokovo a dištančne, tak som dúfala, že väčšina bude online

pipirhacka
21. aug 2024

@adkalu môžem sa spýtať kde si studovala?