Ahojte, študoval niekto rozširujúce štúdium ŠP poradenstvo na UK? Ako ste to zvládali popri práci a deťoch? Aká bola náročnosť štúdia? Dalo sa to zvládať časovo?
Áno, pri troch deťoch a po mesiaci od nástupu na školu som už aj robila s autistami. Bol to zahul ale dala som to.
@pininka1 fuha, tak to muselo byť naozaj ťažké, ale o to viac ste ma potešili, že sa to dá zvládnuť
@helenka112 ahoj, nedávno som ukončila, popri práci a rodine. Bolo to náročné, nie obsahovo, to bola pohoda, ale časovo náročné. Semester ôk, práce ôk, ale skúšky si bolo potrebné od sedieť, mala som samé A
@adkalu ahoj, ďakujem za info, takže cez semester boli prednášky väčšinou online a na skúšky ste potom museli dochadzať? A práce ste odovzdávali na každý predmet? Cca koľko za semester?
@helenka112 nie, prednášky boli prezenčné, len mimoriadne v náhradnom termíne online, boli v sobotu. Skúšky boli aj online, aj prezenčné, práce a zadania si volil každý vyučujúci sám. Ale poväčšine bola seminárka.
@adkalu vážne? a to bolo rozširujúce ŠP poradenstvo na UK v Bratislave? Ja som našla nejaké rozvrhy na stránke a väčšinou sa mi zdá, že tam je napísané blokovo a dištančne, tak som dúfala, že väčšina bude online
@adkalu môžem sa spýtať kde si studovala?
ja študujem normalne externe, ak to človek chce zvladne to