Rozširujúce štúdium slovenský jazyk a literatúra v Ružomberku

marcestana
31. aug 2021

Ahojte.Chcem nájsť niekoho kto ide do RK na rozširujúce štúdium Sjl.dištancna forma. Prihlasky sa dajú posielať do 15.9. 2021 .Vzhľadom na to ze netreba dochádzať sa mi zdá tento spôsob štúdia najvhodnejši.Bojím sa však či sa nás nazbiera dostatok 🙂 DAKUJEM

eriksonka1234
31. aug 2021

@marcestana ja by som v pohode išla, ak je to dištančne 😉

marcestana
autor
1. sep 2021

@eriksonka1234 tak treba podať prihlášku este stihate
https://www.ku.sk/fakulty-katolickej-univerzity...

kyrana
22. máj 2022

A ako prebieha vyučovanie?

queeeen
13. okt 2022

ahojte , chodite ? ja sa chystam prihlasit buduci školsky rok...dajte info či skušky v pohode 🙂

vlada1988
22. feb 2023

@marcestana dobrý deň, chcem sa informovať či ste sa prihlásili a čisté spokojná.... Lebo vážne uvažujem sa prihlásiť na sjl a distancna forma by mi asi najviac vyhovovala...

marcestana
autor
23. feb 2023

@vlada1988 Zdravím Vás.ano chodila som do Rk. No od septembra idem do TT .tiež je to tiez v distancnej forme.Rk je na 3r v TT na 2r. Rada vám podám viac info v SS

vlada1988
23. feb 2023

@marcestana mala by som záujem o viac info .. názov
školy ???

@marcestana

adika011
30. apr 2023

Dobrý deň, mohli by ste mi prosím vás napísať skúsenosti s rozsirujucim štúdio SJL v RK? Ďakujem pekne.

marcestana
autor
2. máj 2023

@adika011 veľmi veľa vyžadujú.Akoby sme ani nastupovali rozširujúce štúdium ale dennú formu. Ja prestupujem do TT.

tomaskotruban
20. mar 2024

Ahojte, je tu niekto, kto študoval RŠ SJL v TT a bol by ochotný posunúť svoje materiály? Nie zadarmo, samozrejme. Vopred ďakujem.

marcestana
autor
21. mar 2024

@vlada1988 zdravím Vás.prestupila som do TT ako som aj plánovala.Uzasny prístup zo strany docentov.S RK sa to nedá ani porovnať. V RK je to dištančné firmov 3x za týždeň v 2 hodinovych blokoch po praci.Co je neúnosné. V TT je výučba v sobotu zhruba 5x za semester ale celý deň.Mne táto forma omnoho viac vyhovuje. Zatiaľ veľká spokojnosť.

vlada1988
24. mar 2024

@marcestana super, ja teraz študujem 1-4 na Komenského detašované v SNV potom premýšľam na sjl

luciaivan
21. máj 2024

Je tu niekto kto študuje RŠ SJL v TT? Ďakujem