Ahojte, neviete, ci sa tohto roku naozaj nikde neotvara rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky?
Neviem, ci som vyčerpala všetky možnosti. Ale kde som písala, tak som dostala info, ze neotvaraju😥
Nemáte prosím niektora info,resp. neplánujete tiež ist študovať 2021?
Mam učiteľstvo 2.stupen a stredné školy a toto je zrejme jediná možnosť ako učiť 1.stupeň.
Ďakujem
@dida0702 a kde si písala?
@tortelinka všade 😁 BA, BB, KOŠICE, NITRA, KOMÁRNO, RUŽOMBEROK...
@bosorka2302 predškolska su škôlky... primárna a elementárna je to iste....a to neotvaraju 😒
@dida0702 nechápem, písala som aj ja a poslali mi info
@tortelinka
@dida0702 pozerám, ze viaceré hľadáme tie isté informácie.....ale je problém dopracovať sa k výsledku. @tortelinka odkiaľ sa ti ozvali? Ďakujem za info.
@bubiky z UK Bratislava
@dida0702 ja idem do ba, dozvedeli ste sa niekde cenu?
@tortelinka písali baby ze cca 500 eur za semester
@dida0702 vďaka
@tortelinka teraz som poslala prihlášku
Dievcata ako? Citala som, ze je velky natresk a nedostali sa, ci nieco take. To bolo v skupine ucitelky. Dnes som tam volala, pani Durcovej co je na nete cislo, povedala mi, ze zoberu urcite vsetkych, len treba pockat na vyrozumenie..
Mate vy nejake nove info? Prislo vam uz to vyrozumenie?
@jankaovecka nemám zatiaľ nič
@jankaovecka ahoj ja som tiež prihlásená. Prišlo mi že detaily o štúdiu dostanem koncom júna alebo v júli.
Dievcata a niektora do ZA na primarnu?
@jankaovecka dobry den, primárna pedagogika sa sa študovať aj v RK, do 10.8 treba podať prihlášku
Dievčatá, potvrdenie o zaplatení poplatku 180e, kt.mame poslať musí byť z posty alebo stačí len screen že odišlo z účtu? Vdaka
@katrin16 a neviete ako je to s primačkami na primarnu do RK? Naozaj sa aj robia.je tam nejaké sito vyberu alebo je to len proforma.pripadne sa zohľadňujú vysledky z predošlého štúdia. Na UK sa to zohľadňuje.dakujem
@marcestana na ich stránke maju na 5.-tich stranách rozpísaný okruh prijímacích skúšok, je toho celkom dost, ja si idem podať prihlášku a verim, ze dostanem aj teda pozvánku na prijímacie skusky, mam vélky zaujem práve o toto RŠ
To sa robia v RK prijimacky? To som veru nevedela😲
@jankaovecka vetu ano podla tohoto ano https://www.ccvpfku.sk/ponuka-ccv-pf-ku/rozsiru... .Chystate sa tam študovať? Ja by som rada išla ale odvádzajú ma primacky. Na UK sa nerobili. Len som sa neskoro rozhodla
@marcestana nie nechystam. Som prihlasena do ba, ale tento rok nenastupim. Mozno o rok🙂
@jankaovecka ja som odhodlana nastúpiť, už to odkladám dlho
@tortelinka a kam nastupujete? Do BA alebo RK?
@marcestana ahoj. Ja nastupujem do BA. Mám trochu strach zo studia. Práca a vek ( 42 rokov) plus rodina ,neviem ako sa budem poniektoré nezmyselné znova učiť - už som z 1/2 predmetov robila skusky ,ale pred 20 rokmi a už vtedy to bola pekná pakáreň. Rada by som sa dozvedela ako prebieha štúdium. Ak tu je nejaká ochotná študentka alebo ex-študentka, ktorá by mi trošku opísala štúdium, na čo sa mám nachystať, bola by som rada. Vopred ďakujem ☺️
@dida0702 teraz je to predskolska a elementarna pedagogika...primarna pedagogika uz sa mi mari ze ani neexistuje. Este mozes si rozsirit aprobaciu o vychovy a ucit na prvom stupni,ale nie som si ista.