Rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v Košiciach

lucyava
6. apr 2022

Ahojte! Je tu niekto, kto v septembri by začal študovať primárnu pedagogiku v KE? 🌷

luciiiaaa
15. apr 2022

Ahoj, ja by som chcela 🙂 len som sa nedopátrala či bude škola iba cez víkendy alebo aj piatky.

lucyava
autor
16. apr 2022

@luciiiaaa Ahoj, to neviem ani ja. Na stránke píšu, že "Ďalšie informácie prihláseným uchádzačom poskytneme po spracovávaní prihlášok, najneskôr do 30.6.2022." 🙂 Každopádne som už prihlášku poslala 😉

luciiiaaa
17. apr 2022

Dočítala som sa v inej diskusii, že minulý rok mali výučbu v blokoch štvrtok, piatok, sobota. :( Cca 15 predmetov na semester, dosť veľa seminárok, tak rozmýšľam, že by bolo fajn poznať niekoho kto to už študuje a poprosiť ho o materiály, skriptá, skúsenosti. Snáď sa nejaká dobrá duša nájde. 🙂

erikakatka
25. máj 2022

@lucyava ahoj ja by som chcela

erikakatka
25. máj 2022

Dievčatá ako ste na tom?idete uz na 100%, alebo ešte rozmýšľate...

luciiiaaa
25. máj 2022

@erikakatka ahoj, ja stále čakám na ich odpoveď, ale určite by som chcela nastúpiť a skúsiť to tento rok. 🙂

lucyava
autor
25. máj 2022

@erikakatka ahoj, mne už dnes prišiel mail ohľadom predmetov za 2 ročné štúdium a aj list so zmluvou, kt. treba podpísať a uhradiť prvú platbu. Pokial viem, tak podanie prihlášok je už ukončené.

erikakatka
25. máj 2022

@lucyava mne tiež to isté, ale este vzdy váha, nechxe sa mi samej a tiez niesom najmladšia🙂.....práve som písala s jednou žienkou ze, prednášky sú skoro každý víkend a matematika slovenčina dosť ťažká, ale ze prvý ročník zvládla...

lucyava
autor
26. máj 2022

@erikakatka ja som už na 100% rozhodnutá, že pôjdem 😊

erikakatka
26. máj 2022

@lucyava ja som viac menej tiež už som zaplatila aj prvú splátku....možno sa stretneme...odkiaľ si?

lucyava
autor
29. máj 2022

@erikakatka z Prešova 🙂

dyda12
11. sep 2022

@lucyava aj ja idem na studium 🙂

erikakatka
20. okt 2022

@dyda12
Ahoj
Ideš na prednášku teraz 22.10. ?

dyda12
21. okt 2022

@erikakatka anooo. 8.50

aneda
17. jún 2023

@lucyava
Dobrý deň, našla som túto diskusiu, silno zvažujem rozširujúce štúdium v Košiciach, mohla by som vám napísať súkromnú správu a zistiť si od vás pár informácií.
Ďakujem za vašu odpoveď.

lucyava
autor
17. jún 2023

@aneda samozrejme ☺️

nefritt
17. nov 2023

Dobrý deň,

prosím Vás, kde v KE konkrétne študujete predprimárnu pedagogiku? Dakujem

aneda
17. nov 2023

@nefritt UK BA ... rozdelení sme do skupín... BA, ZA,SnV a KE 😉