Ahojte! Je tu niekto, kto v septembri by začal študovať primárnu pedagogiku v KE? 🌷
Dočítala som sa v inej diskusii, že minulý rok mali výučbu v blokoch štvrtok, piatok, sobota. :( Cca 15 predmetov na semester, dosť veľa seminárok, tak rozmýšľam, že by bolo fajn poznať niekoho kto to už študuje a poprosiť ho o materiály, skriptá, skúsenosti. Snáď sa nejaká dobrá duša nájde. 🙂
@lucyava ahoj ja by som chcela
Dievčatá ako ste na tom?idete uz na 100%, alebo ešte rozmýšľate...
@erikakatka ahoj, ja stále čakám na ich odpoveď, ale určite by som chcela nastúpiť a skúsiť to tento rok. 🙂
@erikakatka ahoj, mne už dnes prišiel mail ohľadom predmetov za 2 ročné štúdium a aj list so zmluvou, kt. treba podpísať a uhradiť prvú platbu. Pokial viem, tak podanie prihlášok je už ukončené.
@lucyava mne tiež to isté, ale este vzdy váha, nechxe sa mi samej a tiez niesom najmladšia🙂.....práve som písala s jednou žienkou ze, prednášky sú skoro každý víkend a matematika slovenčina dosť ťažká, ale ze prvý ročník zvládla...
@erikakatka ja som už na 100% rozhodnutá, že pôjdem 😊
@lucyava ja som viac menej tiež už som zaplatila aj prvú splátku....možno sa stretneme...odkiaľ si?
@erikakatka z Prešova 🙂
@dyda12
Ahoj
Ideš na prednášku teraz 22.10. ?
@erikakatka anooo. 8.50
Dobrý deň,
prosím Vás, kde v KE konkrétne študujete predprimárnu pedagogiku? Dakujem
Ahoj, ja by som chcela 🙂 len som sa nedopátrala či bude škola iba cez víkendy alebo aj piatky.