Ahojte! Je tu niekto kto v septembri by začal študovať primárnu pedagogiku v KE?
@bubiky ešte nie...teraz som podala prihlášku
@silviarudi aj ja chcem, kedy je deadline?
@bubiky 30.april
@bubiky do Košíc by si chcela aj ty ?
@silviarudi je to také rozhodnutie narýchlo, pôvodne som chcela PO, ale neviem sa dopracovať k tomu, či vôbec ponúkajú túto možnosť štúdia. Takže to vyzerá skôr na KE.
@silviarudi oni otvárajú rozširujúce štúdium? Ja som si zisťovala a napísali mi,ze nie 😒
@silviarudi prosím, nevies mi preposlať link alebo prihlášku..... Ja to nemôžem nájsť.... Koľko je cena za semester? Robia sa aj prijímačky? Ďakujem...
ahojte dievcata, pripnem sa k tejto teme, lebo tiez hladam, ale co sa tyka Ke, neviem to nikde najst... Dakujem 🙂
@dida0702 @bubiky @simona30 Dievčatá tu Vám posielam link ,,hladájte pod kolonkou celoživotné vzdelávanie https://www.fedu.uniba.sk/studium/celozivotne-v... som už podala prihlášku
@silviarudi ďakujemeee 😘
Prosím nevieš koľko sa platí? Neviem to nájsť. Dakujem
@silviarudi supeeer, dakujem pekne, tak sa mozno vidime v skole 😄
Chcela by som sa ešte spýtať, či náhodou nemáte niekto informácie ohľadom tých Košíc, príp.niekoho, kto tam študoval. Neviem ani nájsť, kde v KE bude výučba prebiehať ak by to otvorili 🙈 Ďakujem veľmi pekne
@dida0702 asi 500€ sa semester
@simona30 super
@dida0702 @bubiky @simona30 @silviarudi Ahojte baby 🙂 tiež by som mala záujem o rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky.. chcela by som sa opýtať, či je tu niekto Ing. ?? ja som a písala som na VŠ a tam to majú že toto štúdium je určené pre absolventov:
a) Mgr. učiteľského smerovania
b) Mgr. neučiteľského smerovania s DPŠ
a nakoľko ja som Ing. s DPŠ tak nemôžem študovať?? nie je tu niekto z vás na tom podobne s nejakými info?
@majka22101 môj prípad to nie je
@majka22101 ale veď máš + DPŠ ,tak prečo by si nemohla?
@silviarudi mam avsak tam pise, ze magisterské studium +DPS ..a ja som ing.. takze akokeby nemozem
@majka22101 zavolaj tam...treba sa opýtať.
@silviarudi ďakujem 🥰
@majka22101 skus tam zavolať alebo napísať. Ja mam tiež učiteľstvo NJ + NOS, tak ti neviem poradiť.
@silviarudi ahoj, aj ja uvažujem nad rozširujúcim štúdium primárnej pedagogiky, len mám otázku (možno hlúpu, ale pre istotu). To sa študuje externe?
@sjuuzka áno
@silviarudi ďakujem
@silviarudi ahoj, študuješ tam? Môžem otázku?