Ahojte zienky, prosim Vas, ak viete niektora..pocula som, ze rozsirujuce studium ucitelstva pre primarne vzdelavanie sa v ramci Slovenska uz tri roky nikde neotvorilo. Je to pravda?!😯
Bola by to pre mna velmi neblaha situacia, pretoze si ho potrebujem (a velmi tuzim) spravit. Som si naivne myslela, ze kazdy rok sa otvara minimalne v BA urcite. Ako pocujem tak asi nie😔
Ako to je? Studovala ste niektora za posledne tri roky? Ak ano, kde?!
Dakujem❤️
Jezisi dakujem🙏 Uz mi jedna pisala ze otvaraju normalne. A beru vsetkych alebo obmedzeny pocet? Lebo jedna u nas na skole mi tvrdila ze neotvarali (netusim ako na to prisla) a preto sla studovat od septembra vsetko od zaciatku, kde semester dialkovo stoji 650€... musim sa jej povypytovat.. Ach odlahlo mi ani nevies ako. Ak sa ta mozem spytat, je to v ba narocne? Chcem ist urcite tam. Citala som aj fora, je to 4-5 dni, ci ako casto pocas semestra sa stretavate? Net sledujem, len minuly rok som sa nestihla prihlasit.
Co ja viem aj v Spisskej sa otvara.
Každý rok je otvorene
@jankaovecka prosím študujem? Resp. Kde? Ja tiež zháňam rozširujúce štúdium primárnej pedagogikya píšu mi, ze neotvaraju🙄
@katkami123 prosím kde kazdy rok otvárajú?
@dida0702 jezisi nestras! neotvaraju? A kde?! Ja som poslala prihlasku vo februari a prisla mi automaticka odpoved, ze sa ozvu niekedy maj/jun. Posielala som na Uk do Ba. Kam si pisala? Komu?
@jankaovecka ahoj 🙂 zistila si kde otvaraju? Tiez to chcem skusit.
@ajvy66 ja som si dala Blavu, dufam, ze to dobre dopadne a pojdeme😊
@jankaovecka drzim palce 🙂 este musim prist nato ako vypisem tu prihlasku akosi mi to v mobile nejde.
Baby, idete niektora do ZA na primarnu?
@afronikaa Ahoj, mne písali z IPV, že neotvárajú...máš nejaké iné info?
@22lenka222 ahoj, ale ja nejdem cez ipv, idem cez UK v BA ako jedina univerzita otvorila teraz v ziline tusim, uz mi prisli aj papiere nastupu
@afronikaa aha, ale prihlášku si asi posielala dávnejšie, lebo ja som písala aj do BA koncom mája a prihlášky už nezbierali
@22lenka222 ano asi v marci som posielala
@22lenka222 lebo ipv neotvaralo tusim ani minuly rok, ani tento, tak ma nastvali, tak chytro hladala dalej
@afronikaa mňa tiež 🤣
@lucynka24 môžem ti napísať prosím?
@tortelinka jasné 😇
Ahojte! Som tu nová, čo sa týka registrácie...bola by tu niekto, kto by ma/mala skúsenosti o rozširujúcom vzdelaní SJaL na FF UKF v Nitre? Vopred ďakujem...
Ahojte. Prosím je tu niekto online, čo chodíte na rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky UMB? Prosím
@afronikaa ahoj,pozdravujem Ťa. Môžem sa opýtať,ty si už ukončila rozširujúce štúdium UK v Žiline?Mohla by som sa ta niečo popýtať?
@zuzinkagadzman skoncila 🙂 kludne pytaj
Ahoj 🙂 určite sa otvára každým rokom...
Ja som teraz v druhom ročníku rozsirujuceho štúdia na FF UK 🙂 čo viem tak nás ročník minulý rok otvárali aj v iných mestách ako pobocky.
Pozri na nete na stránke UK ;)