Rozširujúce štúdium predškolská a elementárna pedagogika

mela7
16. okt 2021

Ahojte,
neviete kde otvaraju RŠ predškolskej a elementárnej pedagogiky, keď mám titul Ing? Komenskeho mi napísali, že iba s titulom Mgr berú. Mám Ing titul+DPŠ+ RŠ informatiky (prevažne učím na prvom stupni) a prave preto by som si chcela urobit RŠ predškolskej a elementárnej pedagogiky. Viem, že v Ružomberku sa robili prijímačky na akademicky rok 2021/2022, neviete či tam sa tiež môžu prihlásiť ba tí čo majú Mgr. titul? Je vôbec nejaká možnosť, kde otvárali aj pre Ing.titul?
Ďakujem moc 🙂

evka61
16. okt 2021

@mela7 dobrý večer. Aj ste im na tu UK napisali, ze mate urobene aj DPŠ? Nejaké divne sa mi to zdá.

poopsie
16. okt 2021

Ak chceš ísť učiť do MŠ, tak si sprav dvojročnú nadstavbu SŠ, učiteľky v MŠ sú platené z daní obce/mesta, učiteľka s vysokou školou je pre nich príliš drahá... So mnou študovali túto SŠ Ing.aj Mgr. Dokonca aj jedna MUDr.

mela7
autor
16. okt 2021

@poopsie Ja chcem ucit na 1. stupni, teraz ucim na prvom aj druhom informatiku. Ale viac sa mi paci praca s prvym stupnom. Navyse mam viac hodin na prvom stupni ako na druhom.

mela7
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mela7
autor
16. okt 2021

@evka61 ano poslala som to. Mali to v podmienkach, ze iba s Mgr, tak som bola z toho dost sklamana: https://www.fedu.uniba.sk/studium/celozivotne-v...
Štúdium je určené pre absolventov:

2.stupeň VŠ štúdia (Mgr.) v učiteľských študijných odboroch a v neučiteľských študijných Mgr. odboroch s DPŠ. Este som im aj pisala email a iba mi to potvrdili, ze len s Mgr.titulom sa mozem hlasit..

sofi999
21. mar 2024

Ahojte, dnes som zistila, že učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie ako rozširujúce štúdium (2roky) ponúkajú na UK v Bratislave, na stránke majú uvedené: predškolská a elementárna pedagogika ale pri podaní prihlášky: učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie. Dlho neponúkali, teraz áno.

sima54321
9. júl 2024

Dobrý deň prosim chcela by som isť študovať dpš a nasledne si spraviť rozsirujuce študium predškolska elementarna pedag. Otazka kde dpš studovať najlepsie som z vychodu mam ukončenu mgr. etika je uznane dpš aj na takej škole ako napr sv alžbety alebo nivam a hlavne aby tam bolo potrebne ist co najmenej. Vopred dakujem pekne za blizšie info