Ahojte,
neviete kde otvaraju RŠ predškolskej a elementárnej pedagogiky, keď mám titul Ing? Komenskeho mi napísali, že iba s titulom Mgr berú. Mám Ing titul+DPŠ+ RŠ informatiky (prevažne učím na prvom stupni) a prave preto by som si chcela urobit RŠ predškolskej a elementárnej pedagogiky. Viem, že v Ružomberku sa robili prijímačky na akademicky rok 2021/2022, neviete či tam sa tiež môžu prihlásiť ba tí čo majú Mgr. titul? Je vôbec nejaká možnosť, kde otvárali aj pre Ing.titul?
Ďakujem moc 🙂
Ak chceš ísť učiť do MŠ, tak si sprav dvojročnú nadstavbu SŠ, učiteľky v MŠ sú platené z daní obce/mesta, učiteľka s vysokou školou je pre nich príliš drahá... So mnou študovali túto SŠ Ing.aj Mgr. Dokonca aj jedna MUDr.
@evka61 ano poslala som to. Mali to v podmienkach, ze iba s Mgr, tak som bola z toho dost sklamana: https://www.fedu.uniba.sk/studium/celozivotne-v...
Štúdium je určené pre absolventov:
2.stupeň VŠ štúdia (Mgr.) v učiteľských študijných odboroch a v neučiteľských študijných Mgr. odboroch s DPŠ. Este som im aj pisala email a iba mi to potvrdili, ze len s Mgr.titulom sa mozem hlasit..
Ahojte, dnes som zistila, že učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie ako rozširujúce štúdium (2roky) ponúkajú na UK v Bratislave, na stránke majú uvedené: predškolská a elementárna pedagogika ale pri podaní prihlášky: učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie. Dlho neponúkali, teraz áno.
Dobrý deň prosim chcela by som isť študovať dpš a nasledne si spraviť rozsirujuce študium predškolska elementarna pedag. Otazka kde dpš studovať najlepsie som z vychodu mam ukončenu mgr. etika je uznane dpš aj na takej škole ako napr sv alžbety alebo nivam a hlavne aby tam bolo potrebne ist co najmenej. Vopred dakujem pekne za blizšie info
@mela7 dobrý večer. Aj ste im na tu UK napisali, ze mate urobene aj DPŠ? Nejaké divne sa mi to zdá.