Rozširujúce štúdium - predprimárne vzdelávanie

domin868
25. sep 2023

Ahojte,prosim vie mi niektora z vás poradiť ohľadom štúdia predprimarneho vzdelávania? Mám vyštudovaný prirodovedny mgr odbor a k tomu dvojročné doplňujúce štúdium pedagogiky čo má oprávňuje učiť 2.stupen zš a SŠ. Momentalne si však potrebujem spraviť (pokiaľ je teda taka možnosť - rozsirujuce štúdium na to aby som bola plnohodnotný učiteľ v škôlke. Existuje aj niečo ako doplňujúce štúdium pre predprimarnu pg.? Ktoré teda trvá menej ako tri roky? Alebo musim ísť normálne dialkovo na riadne bc . štúdium ktore trvá 4roky. ? Ďakujem za info!

basullinka
25. sep 2023

@domin868 v Ružomberku tento rok bolo v ponuke aj rozsirujuce štúdium predprimarnej pedagogiky

avocmada2
25. sep 2023

@domin868 môžeš si urobiť aj 2 ročne pomaturitne štúdium - predškolská a elementárna pedagogika. Čo viem tak sa to dá v Turčianskych Tepliciach na strednej pedagogickej.

domin868
autor
29. sep 2023

@avocmada2 ďakujem,skor som sa pýtala na vš možnosti lebo keď máš len sš spadas do nizsej plat.triedy,a po toľkých rokoch na školách by mi to bolo už fakt ľúto, to nižšie ohodnotenie

mejackm
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sofi999
21. mar 2024

Ahojte, dnes som zistila, že učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie ako rozširujúce štúdium (2roky) ponúkajú na UK v Bratislave, na stránke majú uvedené: predškolská a elementárna pedagogika ale pri podaní prihlášky: učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie. Dlho neponúkali, teraz áno.

tanickapr
24. apr 2024

@sofi999 posielala si prihlášku? Zvazujem

adriannab
7. júl 2024

@sofi999 dobrý deň, neviete náhodou ako to funguje? Ako často sa chodi do školy. Cez týždeň alebo víkendy?
Ďakujem

ujjj
12. júl 2024

Dobrý deň, prijali ma do Ružomberka aj do BA, SNV, zvažuje niekto medzi týmito školami?