Ahojte,prosim vie mi niektora z vás poradiť ohľadom štúdia predprimarneho vzdelávania? Mám vyštudovaný prirodovedny mgr odbor a k tomu dvojročné doplňujúce štúdium pedagogiky čo má oprávňuje učiť 2.stupen zš a SŠ. Momentalne si však potrebujem spraviť (pokiaľ je teda taka možnosť - rozsirujuce štúdium na to aby som bola plnohodnotný učiteľ v škôlke. Existuje aj niečo ako doplňujúce štúdium pre predprimarnu pg.? Ktoré teda trvá menej ako tri roky? Alebo musim ísť normálne dialkovo na riadne bc . štúdium ktore trvá 4roky. ? Ďakujem za info!
Ahojte, dnes som zistila, že učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie ako rozširujúce štúdium (2roky) ponúkajú na UK v Bratislave, na stránke majú uvedené: predškolská a elementárna pedagogika ale pri podaní prihlášky: učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie. Dlho neponúkali, teraz áno.
Dobrý deň, prijali ma do Ružomberka aj do BA, SNV, zvažuje niekto medzi týmito školami?
@domin868 v Ružomberku tento rok bolo v ponuke aj rozsirujuce štúdium predprimarnej pedagogiky