Rozširujúce štúdium matematiky v Ružomberku

21. jún 2021

Ahojte. Neviete, otvara sa nasledujuci sk.rok v Rk studium matematiky? Ak ano, je to tam narocne to studium? A cenovo to vychadza ako? Je to 2 alebo 3rocne? Dakujem vopred za vase odpovede.

magdalenal
21. jún 2021

Ahoj, ja som na rozsirujucom matike v RK. zacalo nas cca 40, po prvom rocniku nas ostalo cca 15, ja som prerusila pre pracu, v riadnom termine statnicuje 1, v auguste 1 a vsetci ostatni opakuju..... takze tak, tazke to je dost ale toho roku aj online dalo zabrat, no kazdy rok statnicuje v tiadnom termine zopar ludi len. Skusky su narocne, a tym ze je to natlacene do 2 rokov, je toho aj vela.

autor
21. jún 2021

@magdalenal Ďakujem.

evitaevitaevita
6. júl 2021

@magdalenal ahoj, mohla by som sa spytat na prijimacky trosku konkretnejsie? Pomoze mi , ak sa prihlasim na pripravny kurz , kt. Je 3 dnovy .dakujem

magdalenal
6. júl 2021

@evitaevitaevita naozaj netusim. Ja som prijmacky nemala, ale isto neuskodi si myslim, nakolko ho pripravuju ti, ktori ta budu potom ucit a vedia presne co od vas chcu. Drzim palce

sue155
7. mar 2022

@evitaevitaevita ahoj, prosím ˇťa študuješ matematiku v RK? Zvažujem nad rozširujúcim štúdiom z matematiky, len sa troška bojím, či to zvládnem. Ďakujem za každé info 🙂

evitaevitaevita
8. mar 2022

@sue155 nie, neprijali ma do Ruzomberka.

sue155
8. mar 2022

@evitaevitaevita a chodíš niekam inam?

evitaevitaevita
8. mar 2022

Nie, bolo by to náročné.