Mam veľkú dilemu ...potrebujem pomôcť.....neviem či ísť študovať rozširujúce štúdium matematiky do Nitry alebo Banská Bystrica....prosím poraďte mi ak má niekto skúsenosti ...každá informácia pomôže ďakujem
@ivka225 s dopravou nie je problém mám auto...mala som skôr na mysli kde je to ťažšie...niekde som čítala že v BB sú menšie nároky ako v nt
@marika12351 Toto nikdy nezistis, pretoze ak by sme chceli vediet serioznu odpoved na tuto otazku, musel by existovat nie jeden clovek, ale velky pocet ludi, ktori by absolvovali rozsirujuce studium na obidvoch miestach a az na zaklade ich vyjadreni by bolo mozne urobit zodpovedajuce porovnanie. Taka skupina ludi ale celkom iste neexistuje.
Ahoj Marika, nastupuješ na matiku do BB?
@niseza ahoj neviem ešte mi neprišlo rozhodnutie..ale nitra už ma prijala...asi pôjdem nitra...
@marika12351 tiež som zvažovala Nitru, lebo to mám blízko,ale tam je vyučovanie v piatok doobeda už.. A vraj je tam veľmi časovo náročné štúdium.
@niseza ja asi nebudem čakať na odpoveď s BB ale pôjdem do nitra....mne piatky vyhovujú....a ako si to myslela časovo náročné?
@marika12351 kolegyňa spomínala, že k nim prestúpila pani z Nitry a vraj tam mali veľmi veľa zadaných úloh a že na skúškach veľmi neprihliadajú na to, že to nie sú denní študenti (inými slovami - veľmi veľa začne a veľmi málo - v porovnaní s inými fakultami rozširujúceho štúdia matematiky - skončí. Ale tiež to mám len z počutia... osobne nepoznám nikoho z Nitry
@niseza a vy idete do Nitry ci bb
Ahojte nastúpil tento rok niekto na rozširujúce štúdium matematiky do Banskej Bystrici?
@marika12351 ahojte, neviem či to ešte niekto číta, ale ste všetci učitelia, čo ste sa dali na toto štúdium? Či má niekto aj ekonomickú napr.?
@ivka225 Dobrý deň viete mi povedať či je to veľmi náročné v BB myslím profesorov prístup, narocnost skúšok nám obavy učiť učivo ZŠ je jedna vec .
@prochazkovasona Je tu niekto kto sa už prihlásil na rok 2023/2024 do BB
@prochazkovasona Moja znama, zo chodi do BB je spokojna. Skor hovori, ze by mohli byt prisnejsi, lebo vacsina ludi, co sa tam prihlasili, su na tom s matematikou mimoriadne zle.
Ja som sa prihlásila na rok 2023/2024 do BB a do NR.
@prochazkovasona Pozdravujem, ja zvažujem prihlásenie do BB alebo do BA? Neviem sa rozhodnúť.
@marika12351 kamarátka chodila do BB ale porovnať to nevedela, jednoducho sito vybrala. Ale bolo to pár rokov dozadu
@marika12351 Ahoj , ako si sa nakoniec rozhodla ?
@prochazkovasona ja
@wergilia
@mimik17
@prochazkovasona baby, máte prihlášku v BB? ja už áno. dosť veľa som lustrovala na nete v rôznych diskusiách, BB z toho vychádza v rámci MAT údajne s najľudskejším prístupom. vraj sa zameriavajú viac na didaktiku a metodiku, čo mne osobne vyhovuje. ja tam už prihlášku mám, dúfam, že sa nás nazbiera toľko, aby otvorili ročník 😲
@panelacikova ja ešte nemám prihlášku. Posielali ste klasickú vysokoškolsku prihlášku.
@mimik17 posielala som tú, čo majú na stránke...
https://www.fpv.umb.sk/studium/dalsie-vzdelavan...
Študujem na UMB druhý ročník. Tri semestre boli v pohode, tento štvrtý je dosť náročný 🙂 držím všetkým prsty 🙂 je to super škola, super prístup, neľutujem, že som si vybrala práve BB
@ebinka30 Ďakujem za povzbudenie, študuješ tiež matematiku prosím?
@panelacikova ano matematiku
@petusa312 áno, 5.
Zacina sa obvykle v sobotu rano, preto si vyber tak, aby si nemala problemy s dopravou. Kamaratka chodi na RSM do BB a je spokojna, teda az na to, ze ich je strasne vela, vyse 30 a vacsina z nich je vraj na strasne nizkej urovni ... Ale to moze byt kazdy rok ine.