Je tu niekto, kto sa hlási od septembra na rozširujúce do Banskej Bystrice na matematiku? Neviete ako prebieha výuka? Ďakujem
@sfinks Univerzita Mateja Bela.
Dobry den prave o tom rozmyslam, ale asi áno. Hladam tiez niekoho kto bude chodit.
@prochazkovasonia Super, že sa niekto ozval 👍😉
Odkiaľ by ste cestovala? Ja od Kežmarku.
Z Lucenca
@prochazkovasonia To je z opacnej strany, ale v poriadku. Ja zrejme pojdem, mozeme si napisat alebo byt v kontaktu pred prednaskou ...
Samozrejme len mam obavy z narocnosti no uvidime uz mate podanu prihlasku a robia sa aj primacie pohovory mikde som sa nedocitala o tom
O Kosiciach ste neuvazovali
@prochazkovasonia Ano, ale podla toho, co som tu citala v prispevkoch, sa obavam ...
To je treba podat prihlasku, asi nic viac. A az to bude aktualne, poslu info ohladom rozvrhu a platenia. Tiez mam obavy, ze to bude tazke.
Dobrý deň prajem, ja som práve skončila rozš.studium matematiky v Ostrave. Stalo sa v januari 2024, že k nam preslo 16 studentov z BB. 5 koncilo teraz so mnou, a zvysok 11 su v 1.rocniku, neviem presne čo sa stalo,ale vraj niečo vážne.
štúdium v ČR plne akceptuju na SR, nakolko maju štáty podpísanú dohodu.
V Ostrave prebieha studium pocas semestra 3krat, piatky poobede, stúdium je 2ročné. Reakreditovali študium, povyhadzovali nezmyselne veci. Za mna super studium. Rozsir.robia vyse 20rokov.
@majorosovalucia dakujem za tip. Ja teda este musim s rozsirujucim nejaky ten rok pockat, ale aspon viem ze potom sa mam okrem BB, NR, BA zamerat aj na Ostravu, to by ma doteraz ani nenapadlo.
@kaktusik007 nemate zaco
Chcem sa opytat na rozširujuce vzdelanie Matematika v BB ako casto a ktory den boli prednasky ak ste tam studovali
Ahoj , prosím Ťa nastúpila si na štúdium? Chcela by som sa opýtať viac ... tiež som od Kežmarku
gjgt ?