Ahojte, chcem sa opýtať, vedeli by ste mi poradiť? Rozmýšľam nad rozširujúcim štúdiom fyziky, nakoľko mám teraz kombo bi/ch a nikde si neviem nájsť prácu v mojom okolí. Viete mi povedať, kde sa dá študovať, prípadne aké je štúdium? Dá sa to zvládnuť aj popri normálnej práci? Ďakujem.
môžem aj ja poprosiť info?
Zdravím, prosím mohla by si aj mne dať informácie 😊 ďakujem
Ahojte, aj mňa to zaujíma. Zvažujem matematiku alebo fyziku. Bolo by nás už celkom dosť 🙂
No ja som dala prihlasku do Presova na fyziku
Ja zvazujem Nitru.
ja stále neviem kam, keďže Nitru mám 2,5 hodiny a Prešov 2 hodiny cesty... kiežby bolo niečo aspoň bližšie Oravy ale toto je des takto dochádzať každý týždeň
Ja idem Presov ,lebo to je soboty a Nitra su piatky 🫤
Ano ja som uz davala prihlasku a uz mi prislo aj rozhodnutie o prijati
Ahojte, aj ste si niektorá posielala na fyziku do Nitry? Ja áno, čakám výsledky.
Ahojte aj ja som poslala prihlasku do PO na fyziku.Máte aj nejake info o naročnosti študia?
Ahojte. Aj ja idem na rozširujúce fyziky do PO a som z Oravy. Dúfam, že nás tam bude viac 🙂
Mám z toho celkom stres a obavy, ale potrebujem kvôli práci, aj keď mám vyštudované MAT-GEO
@petraarben narocnost, uvidime, ale isto to nebude lahke
Ahojte, je tu niekto kto chodí, alebo chodil na fyziku na UKF v Nitre?
@tess1996 ja som študovala minulý rok v Nitre. Od septembra mám prerusene. Ja som to zvládla,ale je to zaberak aj škola,aj dieťa,aj práca.