Dobrý den mám podaní prihlášku na trnavskú univerzitu fil fakultu odbor psychológia a aj na univerzitu Komenského filozofická fakulta psychológia. Chcela by som sa spýtať kedy mi príde rozhodnutie o prijatí alebo neprijatí na štúdium, ďakujem.
@riusik1712 mne prislo z UCM v pondelok. Myslim, ze mozes cakat tento tyzden
Zavolaj si na študijné oddelenie, tam ti povedia presne
Trnava už posiela (koleginke prišlo) externe
@riusik1712 Buduca vysokoskolacka sa na taketo veci pyta na fore pre mamicky s detmi? Co takto pozriet sa na stranku danej skoly, zavolat na studijne oddelenie a pod?
@simsalabim tento rok sa pohovory nerobili kvôli pandemickej situácii
@nafka0483 a co keby Vám poviem že som na študijné oddelenie volala a nikto nezdvíhal 😉a na stránke o tom nič nepíšu 🙃
@nafka0483 a na takúto tému je to for viac než dosť, tak nechápem prečo by mala byt moja otázka problém
@riusik1712 Tak skusaj volat kym sa nedovolas, alebo im napis e-mail ;)
To, ze takych otazok je tu vela este neznamena, ze toto je to najvhodnejsie miesto na hladanie odpovede 🙂
@hederamonstera ahoj mne prišlo z ucm tiež ibaže zápis je strašne skoro a preto sa pýtam aby som vedela ci mi dovtedy stihnú prísť aj z týchto dvoch škôl 😊
@nafka0483 veru aj email som písala a nikto nič, dobre ďakujem za názor
@riusik1712 na psychodlogiu sa vzdy robievali pohovory, pokial viem, lebo zaujem je obrovsky. Tie uz mas absolvovane?