Nájde sa tu niekto kto posledný rok začal štúdium rigorózneho konania v odbore pedagogických vied? Ak áno na akej vysokej v škole v akom meste a boli,resp.neboli ste spokojné? Ďakujem za všetky reakcie.
@esfera Aku si mala temu rigorozky?
@scorpionflower1 Nerobila som rigorozne, ale doktorandske. Teraz ucim na VS a som konzultantkou jednemu kandidatovi rigorozneho konania.
@richie233 áno, premýšľam o tom, že by som to mohla absolvovať, ale keď už sa do niečoho pustím chcem to urobiť poriadne. Musím si poriadne priemyslieť tému.
@richie233 Keby som mala pisat len tu pracu, tak to problem nie je, ale mam okrem toho este haldu inych pracovnych povinnosti a neustale chore dieta.
Neviem, ako to funguje na pedagogike, ale stale mozes zacat pisat rigoroznu pracu uz teraz a prihlasit sa na rigo oficialne az dajme tomu o rok, ked uz budes mat vacsinu alebo hoci aj celu pracu napisanu, potom uz budes len konzultovat a doplnat / opravovat podla konzultacii a ucit sa na skusky.
@richie233 môžem ti napísať správu?
@maxalla ja som tiez nad tym takto premyslala, ale nie je to prilis riskantne? Dajme tomu, ze rozpracujem temu, ktoru mi potom nebude chciet vziat ziaden konzultant? Existuju vlastne pocas rigorozneho konania nejake konzultacie ako pocas diplomovky?
Ahoj, spokojnost s cim konkretne? Rigorozne konanie je vecou studenta, ktory ma moznost (nie povinnost) riesit svoju temu s konzultantom. Bezne sa stava, ze student sa prihlasi na rigoroznu skusku bez toho, aby svoju pracu s niekym zo skoly odkonzultoval. Nasledne dostane posudky, nauci sa na skusku a je to. Ziadna vyucba neprebieha.