Rekvalifikačný kurz Re-Pas

janka8123
13. feb 2024

Dobrý deň, chcem sa opýtať dá sa prihlásiť cez úrad prace na kurz pedikerky keď už som 6 mesiac na úrade to znamená že mi už bude končiť nárok na vyplácanie podpory? Vyradená nie som len už som tam dlhšie. A neviem či má právo človek si ho robiť aj po takom čase. A pokial dá počas kurzu zamestnám tak je to vporiadku? Pripadne ešte ak má niekto skúsenosť tak to si môžem vybrať hocijaky kurz v mojom meste kde chodím na úrad alebo mi oni musia nejaký ponúknuť?
Momentalne sa hľadám čo by má bavilo a vyhovovalo mi a chcela by som niečo buď nechty alebo kozmetika, pripadne masáž neviem sa rozhodnúť, že v akom z tých oborov sa bude dať najlepšie zamestnat v Trenčíne? Ak niekto máte s týmto skúsenosť, že takto pracujete alebo máte salón- zamestnali by ste človeka ktorý má takto iba kurz?(Mam skúsenosti s pracov s ľudmi už skoro 10 rokov len v inom odbore…)Pýtam sa lebo ak by mi ho neschválili tak rozmýšľam že si ho aj zaplatím, tak chcem vedieť či sa vám to naozaj oplatilo a chcem zvážiť pre a proti ďakujem pekne.

zuzicka256
30. aug 2024

@janka8123 ahoj, pripnem sa. Tiez chcem robit pedi a tiez som na podpore momentalne prvy mesiac po skonceni materskej. Ako si dopadla?