Ahojte zienky , dnes som si bola pre tlačivo na úrad prace , chcela by som si spraviť kurz pedikura .
Sú tu nejaké zienky ako ja ktoré majú problém s vyplnením tlačiva ?
Otázka z tlaciva
Pracovná pozícia na ktorej sa chcem uplatniť po absolvovaní rekvalifikácie sa nachádza :
- v zozname voľných pracovných miest zverejnených úradom prace
- na informačnom portáli služieb zamestnanosti
- na iných verejne dostupných pracovných portáloch
- v inom relevantnom dokumente
Problém je že v našom regióne nikto nehľadá pedikerku a ja tam nemám tým pádom čo vyplniť .
@estellas ahoj ,no našla som dva inzeráty ktoré sú asi neaktuálne ,ale aj tak som ich vytlačila a dva salóny pedikury mi dali prísľub do zamestania po absolvovaní kurzu .
A úrad som to ešte nedoniesla ,lebo tam kde sa chcem skoliť ,čakajú ešte na jednu akreditáciu ,ktorá im príde koncom mesiaca . Tak potom som zvedavá ,čo mi povedia na úrade
@monqy ahoj, prosim ako si dopadla? Podarilo sa? Riesim presne toto iste teraz 🙏
@zuzicka256 ahoj ,nakoniec som si našla robotu a z úradu prace sa nechala vyradiť
@monqy aha okey, tak vela zdaru ☺️
@zuzicka256 Dakujem a ja držím palce aby sa podaril kurz a preplatili ho 🤗
@monqy Ja si teraz tiež robím kurz teraz. Povedali mi že je potrebné priniesť aj vytlačený inzerát voľného pracovného miesta v oblasti ktorá sa týka kurzy. Ak nie je ani vo vedľajšom meste tak neviem poradiť. Treba sa informovať priamo na úrade.