Ahojte, prave si robim rekvalifikacny kurz - Cukrar, kedze nie som vyucena v odbore a pecenie je pre mna laska. Chcela by som si v buducnosti zalozit vlastnu vyrobnu, takze budem musiet neskor absolvovat aj skusky na zivnostenskom urade. Mam taku otazocku, nikde som o tom nenasla info.. nevie niekto z vas ci je tam nejaka doba, do ktorej musim absolvovat skusky na zivnostenskom urade? Podnikat neplanujem do roka, do dvoch.. mozno tak o 5 rokov.. dakujem za odpovede! 🙂
http://www.szk.sk/vzdelavanie-a-odborna-sposobi...
tu máš podmienky nie je tam žiadna lehota, prípadne ich oslov, je tam aj mail a budeš mať správne info. Cez ktorú agentúru robíš kurz ?
@darci17 Ahoj, kedze bola stale pandemia, tak som si musela najst prevadzku sama. Oslovila som jednu pani cukrarku u nas v meste. Je tam ale vela papierovaciek okolo toho. :/ Mne to nastastie preplatil urad prace, pretoze je to naozaj drahy kurz. Napriek tomu Gastro Academy odporucam. Skvely pristup. 🙂
Ahoj ☺️ prosím ťa ako si robila záverečné skúšky praktickej časti? Ďakujem
@natal1230 kamarátka si robila tiež kurz a musela hneď po kurze, ale možno to nie je nutné.Zisti si od firmy kde to robíš.