Rekvalifikačný kurz cez úrad práce

nuna2112
8. aug 2022

Ahojte prave my zamietli moju ziadost o uctovnicky kurz kedze mam vystudovanu OA a v mojom pripade by neslo o repas ale iba o obnovu vedomosti. Pani na UP mi ale hovorila ze si mozem poziadat o iny tak by som to chcela vyuzit ale teda vobec neviem co kedze som velmi chcela ist na tento.. O Aky ste ziadali Vy?

luccija
8. aug 2022

@nuna2112 naco si ides robit akykolvek, len prero, ze je zadarmo?chces uplne zmenit profesiu?My Ti mame radit aky si spravit?🤣neviem mzdy a personalistika, pedikuru ja neviem co chces robit?
Otvor si stranky a hladaj aky Ti pomoze v tvojej praci

nuna2112
autor
8. aug 2022

@luccija Pokial viem je to stránka o tom aby si ludia pýtali radili si.. Momentálne som v takom stadiu ze sama neviem kedze to ucto mi neschvalili kvôli skole a preto som polozila tuto otazku ci ma nieco ine neoslovi naco by som ani nepomyslela... A ano chcem to vyuzit preco nie? Je to zdarma a ked mi to moze pomoct v starte po rodicovskej v inej praci ako v casnictve ktore som doteraz robila chcem to aspon skusit.. Neviem naco bol dobry ten vysmech fakt... To uz Vy niektore zeny fakt neviete normalne komunikovat? Ak mi nemas ako pomoct naco to komentujes.. Pekny zvysok dna ti prajem

luccija
8. aug 2022

@nuna2112 sprav si pedikuru.Nie je to vysmech, ale nevidime Ti do hlavy co chces robit.Povedala si im, ze si v odbore asi nepracovala?neviem ci ano ci nie...ved sprav si to v com chces pokracovat.Ak si roky nepracovala v tom co si vystudovala, tak by Ti kurz uctovnictva pomohol oprasit vedomosti.
Nepaci sa mi to slovenske je to zadarmo spravim si cokolvek....

nuna2112
autor
8. aug 2022

@luccija Nejde tu o cokolvek zas nebudem si robit nieco co naozaj nevyuzijem napr opatrovatelsky kurz ale dufala som ze nieco zienky napisu v com sa najdem aj ked ma nic terau nenapada.. A dakujem toto uz znie inak od teba.. Skusim teda nad niečím pirozmyslat ci sa mi to zide ak niw nepojdem do toho len aby som vyuzila nieco zadarmo

black_
19. aug 2022

Ja som si podávala 2 žiadosti, obidve mi zamietli. Jeden kurz bol v tom čo som vyštudovala ale neučili nás to, čo ponúkal ten kurz. Druhý bol účtovníctvo, chcela som vyskúšal iné zameranie. Chcela by som si zvýšiť kvalifikáciu alebo sa naučiť novú zručnosť, ale neviem aký kurz si vybrať, aby mi ho UP preplatil.