Ahojte, prosim vas vybavoval si niekto kurz cez urad prace?
Schvalili vam ho alebo neschvalili? Co ste napisali do poziadavky? Dakujem.
@gitkaaa ja by som chcela kurz na manikerku. Tlaciva uz mam. Prosim ta kto to schvaluje ta pani co jej davas poziadavku? A co si napisala ako dovod poziadania o kurz?
Ahojte, dá sa kurz robiť aj na rodicaku, či vyslovene musím byť nezamestnaná.
@cloviecka kurz si môžeš robiť, kedy chceš, ale preplatený cez úrad práce je pre nezamestnaných a aj to treba spĺňať určité veci. Nepreplatia len tak hocičo, hocikedy a hocikomu.
@cloviecka a vlastne, neviem, ako je to teraz, keď vláda za celú dobu nevyhlásila žiadne projekty, čo bývajú na podporu zamestnanosti cez starostov a pod., takže je dosť možné, že ani kurzy sa teraz nepreplácajú žiadne.
@spadnutaslivka keď si nezamestnana, tak peplacaju....ja mam kurz odborný administratívny pracovník (všetko preplatene) a teraz ma zamestnali u nás na ZŠ cez projekt....plat je úplne super .Som veľmi spokojná.
@gitkaaa kamoška je nezamestnaná, chcela kurz a povedali jej, že jej ho preplatia len vtedy, ak ju niekto zamestná s tým, že ten kurz potrebuje. Proste nepreplatili by jej hocijaký kurz, ale ak si nájde robotu, kde ju zoberú, ak bude mať konkrétny kurz, tak ten by jej preplatili.
@gitkaaa ahoj prosim ta, co robíš v tom projekte ak smiem vediet? A aky to je projekt? Mas aj take tie výhody ako ucitelia, ze prazdniny volne?
@katuskamala1 ahoj áno všetko....môj projekt cez UP je Chyť sa svojej šance,! Trvá do decembra 2023.
@gitkaaa super. Dakujem
@81viktoria81 ja si práve robím Odborný administratívny pracovník....sama si nájdeš kurz aký chceš, dáš žiadosť....v pohode schválili.