Rekvalifikačný kurz cez úrad práce

81viktoria81
14. apr 2022

Ahojte, prosim vas vybavoval si niekto kurz cez urad prace?
Schvalili vam ho alebo neschvalili? Co ste napisali do poziadavky? Dakujem.

gitkaaa
14. apr 2022

@81viktoria81 ja si práve robím Odborný administratívny pracovník....sama si nájdeš kurz aký chceš, dáš žiadosť....v pohode schválili.

81viktoria81
autor
14. apr 2022

@gitkaaa ja by som chcela kurz na manikerku. Tlaciva uz mam. Prosim ta kto to schvaluje ta pani co jej davas poziadavku? A co si napisala ako dovod poziadania o kurz?

simsinety
8. sep 2022

@gitkaaa dobry den, ake mate skusenosti s kurzom? Pomohlo vam to v hladani zamestnania?

cloviecka
8. sep 2022

Ahojte, dá sa kurz robiť aj na rodicaku, či vyslovene musím byť nezamestnaná.

spadnutaslivka
8. sep 2022

@cloviecka kurz si môžeš robiť, kedy chceš, ale preplatený cez úrad práce je pre nezamestnaných a aj to treba spĺňať určité veci. Nepreplatia len tak hocičo, hocikedy a hocikomu.

spadnutaslivka
8. sep 2022

@cloviecka a vlastne, neviem, ako je to teraz, keď vláda za celú dobu nevyhlásila žiadne projekty, čo bývajú na podporu zamestnanosti cez starostov a pod., takže je dosť možné, že ani kurzy sa teraz nepreplácajú žiadne.

gitkaaa
8. sep 2022

@spadnutaslivka keď si nezamestnana, tak peplacaju....ja mam kurz odborný administratívny pracovník (všetko preplatene) a teraz ma zamestnali u nás na ZŠ cez projekt....plat je úplne super .Som veľmi spokojná.

spadnutaslivka
9. sep 2022

@gitkaaa kamoška je nezamestnaná, chcela kurz a povedali jej, že jej ho preplatia len vtedy, ak ju niekto zamestná s tým, že ten kurz potrebuje. Proste nepreplatili by jej hocijaký kurz, ale ak si nájde robotu, kde ju zoberú, ak bude mať konkrétny kurz, tak ten by jej preplatili.

katuskamala1
3. nov 2022

@gitkaaa ahoj prosim ta, co robíš v tom projekte ak smiem vediet? A aky to je projekt? Mas aj take tie výhody ako ucitelia, ze prazdniny volne?

gitkaaa
4. nov 2022

@katuskamala1 ahoj áno všetko....môj projekt cez UP je Chyť sa svojej šance,! Trvá do decembra 2023.

katuskamala1
4. nov 2022

@gitkaaa super. Dakujem