Psychológia - štúdium na vysokej škole

ella_hann
22. okt 2023

Neviete niekto ako veľmi budem potrebovať na VŠ psychológiu matematiku? Chcela by som sa dostať do BA na UK filozofickú fakultu alebo prípadne do Trnavy a od viacerých zdrojov som počula, že je matematika dosť potrebná. Nevie niekto presne čo z nej?

simsalabim
22. okt 2023

@ella_hann statistika hlavne

denkabemommy
22. okt 2023

@ella_hann pozri na stránke daného odboru určite nájdeš vypísané predmety. Budeš potrebovať vedieť vyhľadávať informácie, tak môžeš začať 🙂

ella_hann
autor
22. okt 2023

@simsalabim Ďakujem
asi som tú otázku zle sformulovala, skôr som myslela čo sa treba z MAT učiť na prijímačky.

simsalabim
22. okt 2023

@ella_hann neviem, ja som tam sla pred viac ako 30 rokmi , takze to si zisti, ako to je teraz.

julia_a_romeo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ella_hann
autor
23. okt 2023

@julia_a_romeo No nemyslela som jasne že že sa robia na psychológiu prijímačky z matiky, pýtam sa čo z matiky bude na prijímačkach. Či pravdepodobnosť alebo čo
Keďže keď som bola na tohtoročnom gaudeame pár študentov z psy spomenulo ze sa museli doručovať matiku na prijímačky tak sa pýtam ci je to vážne tak

greta90
29. okt 2023

@ella_hann no neviem ako prijímačky ale ja som pozerala že do Blavy sa robia všeobecné predpoklady a v Trnave neviem. Ale nemyslím si, že by tam boli z matematiky prijímačky. Keď už tak z biológie, psychológie (občianskej). Ale potom ďalej v štúdiu je matematika - štatistika.