Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť kto už dostal prospechové štipendium cca v ktorých mesiacoch sa vypláca?
Viem, že každá vysoká škola to má inak a vypláca to v iných dátumoch. Každopádne chcel by som vedieť, v ktorom mesiaci Vám to prišlo.
Mal som za celý minulý ročník (letný aj zimný semester) priemer 1,33. Preto by ma zaujímalo, kedy cca v ktorom mesiaci sa to na väčšine vysokých škôl vypláca. Už je september a za chvíľu začína nový školský rok, tak rozmýšľam, či sa zmieriť s tým, že už je asi neskoro, a už sa prospechové štipendiá vyplácali, alebo ešte stále dúfať, či mi ešte nepríde mail, že som dostal štipko.
Ak z vás už má niekto skúsenosti s prospechovým štipendiom z minulosti, budem rád, keď mi sem napíšete, v ktorom mesiaci Vám cca prišlo.
@queendixie uff aha tak ďakujem za info.
Ja že už je neskoro :D ešte ak sa ťa môžem opýtať aký si mala priemer? Myslíš že 1,33 je safe?
Prospechove stipko za priemer si urcuje kazda fakulta sama, ak sa nemylim. U nas by si s 1,33 nepochodil napriklad.
@lukas8888 podla mna je to este velmi skoro, fuha ani nepamatam, ale tak nad 85% vacsinou.... a aky mas odbor? ak nejaky technicky a tazky tak urcite mas vysoku sancu
@queendixie manažment
Ak bude vela studentov s lepsim priemerom, nemas sancu. A moze sa stat, ze ani lepsi od teba, ak bude dostatocny pocet tych najlepsich a vycerpu sa fin.prostriedky na to urcene.
Tak u nás na VŠ vždy aj zverejnili oznam, že za minulý akademický rok bude prospechové štipendium priznané študentom, ktorí mali taký a taký priemer..skús dohľadať na stránke školy, či tam takýto oznam nevisí z minulého roka.
Ostatným Vám to oznámenie, že ste dostali prospechové štipendium chodilo tiež v novembri ako @queendixie alebo vám to chodilo ešte neskoršie? 🤔
Nám na JLF dávali okolo novembra- decembra
Nam tiez chodilo november - december podla mojej pamati, ale tento priemer by ti u nas nestacil
@lukas8888 mne prislo v novembri, zalezi na tom aka skola, nemusi to byt vsade rovnake, ale na zaciatku septembra to iste este nemaju spracovane, vsade si davaju načas, takze nezufaj....