Ahojte! Natrafila som na tento projekt v rámci úradu práce. Je tu niekto kto si robil kurz cez toto? Ktoré kurzy by ste odporučili, resp firmy cez ktoré to ide? Reálne skúsenosti....
musis si sama pohladat co Ta zaujima....... co chces......
ja mam tiez vybrate 3 typy kurzov a este stale som sa nerozhodla, ktory z nich 😎 (ale tiez IT)
vodicaky uz nepreplacaju asi 3-4 tyzdne
kamosi su 50/50 co sa tyka jazykovych kurzov(jednemu ano, druhemu nie)
Ahojte chcem sa opýtať, priateľ si dal žiadosť 16.5. cez projekt nestrať prácu a ešte stále mu nedali nič vedieť ani pošta neprišla.
@domi122 tu su nejake kontakty ale ci aktualne, pripadne na vseobecnu infolinku a nech vas presmeruju, v BA napr. mame aj kontaktnu osobu, kde ste podavali ziadost?
Viete mi prosim poradit? Mala by som zaujem o kurz uctovnictva,prip.angl.jazyka cez uvedeny projekt. Na akych strankach ste nasli kurzy? Na Skillmea.sk mi ziadne kurzy nevyhovuju. O it zaujem nemam.
@snehovakralovna staci ti to dat do googlu - uctovnictvo nestrat pracu vzdelavaj sa a najde ti x 🙂 uctovnictvo ponuka jaspis, savzdelaj...mozes ist cez kohokolvek kto je akreditovany - to plati aj pre anglicky jazyk
idealne cez taku spolocnost, co ma skusenost s nestrat pracu vzdelavaj sa a pomoze ti s celym procesom
prave som absolvovala Prince2 Practitioner a Foundation cez Inbox.sk ale nemaju najmensi problem preplatit cez akehokolvek poskytovatela pokial je akreditovany, zalezi co hladas - napr. Gopass ma vela roznych kurzov z oblasti IT (a ine), znama si dala preplatit jazykovy kurz, tiez jej to schvalili