Ahojte, mala by som záujem kurz angličtiny, cez program Nestrať prácu. Absolvovali ste niekto tento kurz? Kľudne napíšte aj svoj postreh ak to nebola angličtina, ale iný kurz. Zaujímalo by ma hlavne, či ste boli s kurzom aspoň ako tak spokojní, či Vám to niečo dalo, posunulo Vás to. Či to nebol len stratený čas. Počula som totiž, že tie kurzy za veľa nestoja. Ďakujem 🙂
Bozeee... ja citam ze Nesrat Pracu😀
A jazyk tam asi nespadá, pozri si o tom na ich stránke, tiež som chcela anglinu, ale sú tam podmienky, ze sa to musí týkať digitalizácie, automatizácie.... alebo nedostatkove profesie, to si tiež tam nájdeš, väčšinou vodič MKD alebo zdravotnícke zamestnania...
Jazyk si nemôžeš vybrať
@eliska13 môžem aj mi to schválili, len neviem aké to bude teda
@mediana už mi schválili jazyk anglický 😉
No ale kurz si si vybrala sama, nie? A to schvaľovanie trvá do 30 dní, to ti veľmi rýchlo schválili 🙂
Mozem sa spytat ktory kurz konkretne? Kludne aj do spravy. Mna po telefóne odpinkali ze AJ mi neschvalia lebo nespada do tych kategórií co tu boli spomenute
Aky kurz Vam schvalili z angliny a aka jazykovka?
Ahoj, mozem sa spytat ci si mala online kurz a ak ano v akej institucii. Dakujem
kurz si vyberáš sama, sama si zvolíš cez ktorú súkromnú firmu si kurz zaplatíš a oni ti ho potom mozu z úradu preplatit.
UPSVAR neponúka v tomto vlastné kurzy.