Prípravný kurz na medicínu Bmedic - skúsenosti

11. jan 2023

Ahojte, nemáte prosím niekto skúsenosť s prípravným kurzom na medicínu od Bmedicu? Rozmýšľam, že by som si ho kúpila ale ešte váham.

astika
11. jan 2023

Určite neváhaj, moja dcéra sa práve vďaka Bmedicu dostala na medicínu v Brne, síce išla bez prijímačiek, ale kurz navštevovala celý rok a veľmi si to pochvaľovala, doteraz z toho žije 😀 Za nás vrelo odporúčam!!

maukipauki
21. jan 2023

Ahoj...Ja som osobne nepočula o nikom kto by ľutoval..Známi si veľmi pochvaľujú, aj prednáškové webináre, aj samotnú úroveň kurzu od Bmedic - Samoštúdium - učivo spracované kvalitne a obsiahle, zamerané na prijímačky - naučíš sa základy + všetko, čo potrebuješ. No ani kurz vraj nezaistí to, že to bude jediný zdroj ktorý ti postačí na dokonalú prípravu - v zmysle, že pri učení budeš možno využívať aj iné zdroje informácií...viacej snahy, väčší úspech, chápeš... ale môže to byť skvelá pomoc. Ja kurz nemám, lebo zatiaľ sa učím na vlastnú päsť podľa kníh a iných materiálov...no videla som čo-to z učiva nimi spracovaného a odvážim sa súhlasiť, že áno, pokiaľ vieš, že chceš do kurzu - vzdelania investovať a nechať si tak pomôcť v príprave od skúsených, Bmedic by mala byť dobrá voľba 🙂 pre mňa je Bmedic asi najznámejší spomedzi týchto prípravných kurzov, isto to hovorí o dobrom mene..