Pekný deň Vám prajem.
Vie mi niekto napísať nejaké bližšie informácie ako prebieha rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v Prešove, resp. v Košiciach? (Či sú povinné hudobné nástroje, spev, ako prebieha výtvarná výchova a podobne.)
Čakám na výsledky prijímacieho konania, ktoré by malo prísť v júli a následne si chcem vybrať (ak ma zoberú) kam ísť študovať.
Veľmi pekne ďakujem za každú odpoveď/správu.
Pekný deň ešte všetkým! 🙂
Ďakujem za cenné informácie, určite pomôžu aj náhodným okoloidúcim.
Ešte by bolo super ak by sa náhodou niekto našiel, kto študuje v Prešove.
Takže som prijatý aj do Prešova, aj do Košíc, už len si vybrať. Len keby sa ešte ozvala nejaká dobrá duša z Prešova. 🙂
Jednu som dával UNIPO a potom druhú som dával na univerzitu komenského do ba s pracoviskom v košiciach. Začiatkom týždňa mi prišlo vyjadrenie z prešova a dnes z ba s tým že ma prijímajú do košíc
Obe vyjadrenia mi prišli poštou.
@alienka18 na zápočty sme písali seminárne práce. Išlo väčšinou o témy z praxe. Písali sa úvahy napr. na riešenie nevhodného správania žiakov na prvom stupni. Opísať problém a navrhnúť riešenie tohto problému. Skúšky boli formou testov. Ak sa pripravíte, skúšku spravíte. Vyučujúci vždy povie, čo vyžaduje na skúšku, pošlú materiály z čoho sa učiť.
@kate_cs Ahoj, ja idem na rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky UK BA, ale výučba v Žiline.
Ahojte, ja sa len chcem opýtať, ide niekto na rozširujúce štúdium do KE?
@veronikajuliana ahoj,ja 🙂
@alienka18 super,tak to budeme spolužiačky 🙂
@veronikajuliana ano ja 🙂
@0trus1na Rozširujúce štúdium v Košiciach bez hudobného nástroja, bez spevu. Výtvarná seminárna práca na grafomotoriku. Študium prebieha prezenčné aj online.