Dobrý večer, zajtra má čakajú prijímačky ( talentovky na vs) je to jedna z prioritných škôl no mám neskutočne stresy, jednak sú online čiže sa bojím že bude problém s technikou alebo že to proste nedám aj keď sa snažím no najviac sa bojím že keď to nedám, tak že príde to sklamanie zo seba.. nejaké rady? Ako ste to zvládli vy ?
Nádych, výdych.
Ja mám neskutočný stres pred každou skúškou na výške, vždy mám ráno hnačku a neviem celý deň nič jesť niekedy ani piť. Pomáha mi keď si tesne pred tým spievam, keď sa samú seba uistím, že nech to hocijako dopadne, tak som stále rovnako skvelá, mám rovnakú hodnotu ako človek, že som rovnako cenná a že o nič nejde, lebo je to len hlúpa škola. 🙂
Keď to už začne, tak do minútky stres odpadne, neboj. Čo sa techniky týka, tak tým sa nezaoberaj, oni to pochopia, ak sa náhodou niečo stane. A ak nie, tak aspoň vieš, že nechceš na takej fakulte študovať. ;)
Teraz sa ešte večer nalož do vane s horúcou vodou a upokoj sa, už sa neuč, necvič ani nič. Len proste kľud. 🙂 Držím palce 🙂
Ďakujem Vám krásne 😊 ste milé, ďakujem za rady.. dám zajtra vedieť sko to dopadlo ( či postupujem do 2. Kola alebo nie ).
Prvé kolo za nami a postupujem do druhého kola. Ďakujem Vám za povzbudivé správy 😊
nestresuj sa, pusti si dobrý veselý film, sprav si pekný večer. To dáš!