Prijímačky - som psychicky na dne

10. jún 2024

Zajtra píšem prijímačky, pripravená som, len čo ma trápi, som strašne psychicky na dne, je to druhý rok, čo ich idem skúsiť, lenže mám momentálne problémy so psychikou, je to na mňa veľa kvôli priateľovi, pochytili sme sa.. vďaka tomu sa nemám vôbec dobre a chce sa mi len revat… moje šancu sú potom na prijatie celkom mizerne, nemyslím na nič iné, len na tu hádku

marci77
10. jún 2024

pozri sa na to z toho uhla pohladu, ze priatel nie je jediny chlap na svete .....lepsie sa rozist teraz ako potom v buducnosti riesit taketo hadky castejsie (nevieme kvoli comu bola hadka ani ako dlho spolu chodite)
su rozne typy ludi na svete - a nie kazdy s kazdym si sadne ....a treba hladat takeho, s ktorym budes po vsetkych strankach stastna

ale co je dolezitejsie je tvoja profesijna buducnost. Ak je to naozaj skola, kde sa chces dostat, zaber a daj na tych prijimackach zo seba maximum

drzime palce🍀

domkakvet
10. jún 2024

Na co ti je taky priatel s ktorym sa hadas a este pred prijmackami, sustred sa na skolu.

maxalla
10. jún 2024

Ak si sa ucila, tak to das aj po hadke, neboj. Na vyske budes mat vela skusok, narocnejsich ako nejake prijimacky, a nie vzdy na nich clovek ide uplne v pohode. Treba sa prekonat, hadku na tu hodinku vytesnit a sustredit sa len na to, co mas pred sebou.

macekovam
10. jún 2024

Nájdi si iného priateľa takého ktorý ťa podporí a nebude guľa na nohe...keď ideš druhý krát na prijímačky tak ti na Tom záleží a chces to...chod za tým..uži si dnešný večer relaxom ak sa dá .povenuj sa sebe...vyrev ak treba ..daj si čokoládu...a sustred sa len na to čo momentálne najviac chces..

danielahamar
10. jún 2024

Daj si magnézium, kašli na chlapa, dobre sa vyspi a dáš to, držím palce. Aj môj najstarší ide robiť skúšky zajtra