Dobry den, potrebovala by som poradit, teraz som tretiacka na SŠ a chcela by som ist strašne na medicinu do Brna, lenze neviem fyziku🤦♀️ co myslite da sa zvladnut ta fyzika aj ked mi teraz nejde? Oplati sa mi tam pripravovat?
Ved pred mesiacom si chcela ist na LFUK do Bratislavy.😆
tak zrovna v Brne na medicíne je aj fyzika... a celkom slušne vedia potrápiť...
@aeruginosa tak plány sa menia...😉
@nnncr Rozumieš tomu, za čím chceš ísť, z dôvodu, že chceš vedieť.
Vedieť niečo neznamená rozumieť.
Chápať zákonitosti prírodných vzťahov a rozumieť logike príčiny a dôsledku v živom organizme umožňuje niečo v mysli na rôznych úrovniach uvažovania.
Akým spôsobom dosiahneš to, za čím chceš ísť celý život?
Na lekarskej fakulte ide o velmi specificku fyziku. Nestudovala som, len som mala pozicane skriptum od bratranca. A z toho som robila referat na normalnu fyziku nieco o oku to bolo 🤣
@nnncr ked si najdes dobreho doucovatela a nadchces sa pre nu tak myslim ze ano...fyzika je uzasna❤️
@nnncr neries vobec tieto traposiny, co tu pisu niektori , ktori zjavne na medicine nestudovali. Vyriesis to jednoducho - mas kopu casu. Pozhanaj si materialy k pripave na prijimacky, ak treba, zozen si doucovanie.teraz je internet plny zdrojov, videi a atd, ktore ti pomozu.. Zvladnut sa to da. Medicinu vela inteligentnych ludi nedostudovalo, za to aj ludia, ktori z mojho pohladu az taki chytri neboli to dali a to preto, ze boli vytrvali. Si mlada, tak je vporiadku sa pytat otazky, ci ma zoberu atd, aj to, ze si mozno zmenila nazor kam by si chcela ist. Ale treba na sebe pravovat. Mat disciplinu a ono to pojde.