Ahojte, chcela by som sa dostat na medicinu do Brna, vedeli by ste mi prosim poradit nejake uzitocne tipy ako sa co najlepsie pripravit na prijimacky? Dakujem ☺️
Brno robí kurzy, kde ta pripravia presne z toho, čo potrebuješ. Ale na to už bude zrejme neskoro. Až sa nemýlim, syn začínal na jeseň. Bolo to veľmi užitočné, prijali ho hneď v prvom kole. Rok pred tým, keď sa pripravoval sám ho neprijali.
A este v Brne su aj bonifikacie za jazykove certifikaty, za soc, aj rozne ine veci, treba pozret. Za C1 z anglictiny vies ziskat 6b. Za ine jazyky C1 sa mi zda, ze boli 3b. Ak by sa ti podarilo nazbierat 10b tak ta prijmu bez prijimaciek. Ale toto su info z roku 2022, cize mozno su nejake zmeny.
Do Brna existuje kniha s modelovymi otazkami, tak to si zaobstarat a prejst tie otazky, podobne sa tam vyskytuju. Ja som mala online pripravny celorocny kurz bmedic a velmi mi to pomohlo. Moji spoluziaci mali kurz namedicinu a ten si tiez chvalili. Dolezite je, si vyclenit si dost casu. Ja som sa tak cielene na prijimacky ucila v maturitnom rocniku a stacilo mi to, ale niekto sa uci aj uz od tretieho, je to individualne.