Prijimacky na medicínu do Brna

3. mar 2024

Ahojte, chcela by som sa dostat na medicinu do Brna, vedeli by ste mi prosim poradit nejake uzitocne tipy ako sa co najlepsie pripravit na prijimacky? Dakujem ☺️

lucia_5678
3. mar 2024

Do Brna existuje kniha s modelovymi otazkami, tak to si zaobstarat a prejst tie otazky, podobne sa tam vyskytuju. Ja som mala online pripravny celorocny kurz bmedic a velmi mi to pomohlo. Moji spoluziaci mali kurz namedicinu a ten si tiez chvalili. Dolezite je, si vyclenit si dost casu. Ja som sa tak cielene na prijimacky ucila v maturitnom rocniku a stacilo mi to, ale niekto sa uci aj uz od tretieho, je to individualne.

jaga18
4. mar 2024

Brno robí kurzy, kde ta pripravia presne z toho, čo potrebuješ. Ale na to už bude zrejme neskoro. Až sa nemýlim, syn začínal na jeseň. Bolo to veľmi užitočné, prijali ho hneď v prvom kole. Rok pred tým, keď sa pripravoval sám ho neprijali.

lucia_5678
4. mar 2024

A este v Brne su aj bonifikacie za jazykove certifikaty, za soc, aj rozne ine veci, treba pozret. Za C1 z anglictiny vies ziskat 6b. Za ine jazyky C1 sa mi zda, ze boli 3b. Ak by sa ti podarilo nazbierat 10b tak ta prijmu bez prijimaciek. Ale toto su info z roku 2022, cize mozno su nejake zmeny.