Ahojte, tento rok sa hlásim na medicínu. Ak ste zo Slovenska a tiež sa hlásite, je veľká pravdepodobnosť že sa hlásim niekam kam vy. Chcela som ísť radšej na viac ako na jednu fakultu a potom byť smutná ak by ma neprijali, takže som si dala prihlášku na LFUK Bratislava aj Martin, SZU, Olomouc, Brno, LF UPJš Košice a UVLF Košice. Od mala som chcela aj veterinu i keď teraz by som definitívne uprednostnila humánnu medicínu, povedala som si že ak by ma prijali len na veterinu bude to osud.
Každopádne sústredila som sa na jednu fakultu kam chcem ísť najviac, LFUK Bratislava. Učím sa asi od januára, od februára som chodila na doučovania, niekedy mi vyšli až 3 za týždeň, niekedy ani jedno. Testovnicu som si prešla celú, niektoré časti viackrát, príklady mám prepočítané všetky. Stále sa však veľmi bojím aký bude nápor študentov. Zaujíma ma či niekto má skúsenosti s prijímačkami (hocikde), či sa mám báť alebo nie. Poprípade či to niekoho v nasledujúcich týždňoch čaká tiež 🙂
@zaralotuska je to hlavne aj o šťastí, môžeš byť pod čiarou, lebo pred tebou budú taký čo majú absolvované súťaže počas SŠ, olympiády a podobné veci za ktoré sú body. Plus môžeš vedieť testovnicu, ak nestihneš niečo alebo sa zasekneš a ujde ti čas
@zaralotuska pripravovala si sa svedomito. Spravila si maximum.. Bude tak ako ma byt...
dost neskoro si sa zacala ucit
vela stastia
@zaralotuska Neter minuly rok robila a nezobrali ju ani na 1 tento rok skusa znova. Je to tazke sa tam dostat ale to vies aj sama
@diaalex to je blbosť, na medicínu rozhoduje o prijatí iba test, žiadne olympiády neuznajú
@kristinka92 tak sesternica prečo mala plus body? 😀 nemyslím si, že za jej krásne modré oči 😀
Nápor bude.. Kamoškin syn sa dostal na jednu jedinú, a to do Olomouca. Držím palce.