Ahojte, je tu niekto, kto ide tento rok skusit prijimacky na medicinu? Ak ano, ako na tom ste? Stihate? Ja som si podala prihlasku do Brna a velmi nestiham 😂 z fyziky mam prebratu zatial len necelu stvrtku 🙃 a vobec si neviem momentalne predstavit ako to vsetko stihnem. Pripadne mate niekto taku skusenost, ze ste sa pripravovali na prijimacky kratsi cas?
a tento rok maturujes? z akych predmetov? u nas v rodine sa pripravovala od zaciatku 3 rocnika a dostala sa na prvy krat
@mamina7070 tento rok z bio a che
a absolvovala si tu pripravu z UK ? otazky mas prebrane atd ? ved uvidis ako dopadnes asi sa hlasis aj na ine
Môj bratranec sa učí od 3 ročníka, ale on nikdy nemal ani 2ku, páli mu to. Treba na to určite viac času
No nepozna ta tu nikto a nikto nevie, na akej urovni mas doposial ziskane vedomosti a ako ti to pali, aky si typ, ci sa ti lepsie uci pod stresom na poslednu chvilu alebo prave naopak, potrebujes na ucenie viac casu a pokoj.
Kazdopadne, za mna je toto bieda a nerobila by som si iluzie, ze sa tento rok dostanem.
@elizabet173 urcite. Ved ja netvrdim, ze to ma vzdat a ani neskusit tento rok prijimacky. Len som napisala, ze ta sanca je, podla mna, miziva, ale zavisi od mnou vyssie spomenuteho.
A sice mas pravdu, ze na medicine je kvantum uciva, ktore treba stihnut za nepomerne kratsi cas, avsak treba sa aj ucit priebezne a nie na poslednu chvilu. Podobne tak aj s ucenim na prijimacky…
ahoj, ako to ide teraz? ja ti fandm a v teba verím, nerozumiem ako sa niekto môže učiť rok a pol vopred ked mnoho vecí sa na hodine preberie až v poslednom ročníku
Z akych kníh sa učíte biológiu a chémiu? Existuje nejaky plán, čo vyžadujú. Viem, že treba vedieť všetko čo sa učí na gympli a omnoho viac,ale odkiaľ začať a akú literatúry študovať.
@carcarla To zavisi od kazdej fakulty individualne. Treba si na internete pohladat fakultu, o ktoru mas zaujem a precitat na webe fakulty informacie k prijimacim skuskam.
Roky pripavujem ziakov na přijímačky na medicínu. Ti uspesnejsi začali s přípravou uz 3.rocniku. no ak máš jednotky z chemie, biologie, fyziky, v style že rozumies a nebiflis sa, mozes to zvládnut 😊 držím palce