Dobry den ,prosim poradit ohladom talentovych skusok,zaujimalo by ma co vsetko je potrebne pri talentovkach,dakujem
@ajkanova kazda skola inac...mas to na stranke napisane.Su aj sukromne v Ba kde nepozaduju nic iba maturitu
@miskajerry na externu sa nerobia zo SJ , Mat skor ten spev, vediet 20 basniciek, pohybove hry...
záleží na akú školu, ja som sa raz hlásila externe do nitry na predškolskú a element. pedagogiku, žiadne takéto skúšky sme nemali...prijímací pohovor pozostával z toho, že prečo tam chcem ísť a nejaké otázky zo všeobecného prehľad, dosť ma tam dusili, čo tam chcem po OA robiť.... - nezobrali ma
@luccija Tak to máte dobre, ja som bola dakedy externe a veru sme mali aj slovenčinu, aj matiku, od rán od 8 do poobedia do 16.00 a premiestňovali sme sa, teraz je to už ľahšie
@miskajerry ano aj ja som prekvapena kamaratka sa tam hlasila tak sme pozerali a naozaj kazda skola ma svoje...ju najviac skusali telocvik mala spravit kratku rozcvicku, dychacie cvicenia, relaxaciu..aj spievala
Ahojte je tu niekto, kto už robil o na talentovky minulý rok ?Mám vybratú báseň Macik,a teda neviem či je dostatočne dlhá, ale čo vlastne komisia posudzuje. Ďakujem za odpovede.
Dakedy dávno : hudobná-spev, hra na nástroji, vytlieskanie rytmu, výtvarná- mali sme doniesť so sebou kresby, aj tam sme kreslili zátišie, telesná-gymnastická zostava, skok cez kozu, plávanie, okrem toho test z matiky, slovenčiny, diktát, ústne skúšanie z pedagogiky, pohovor, ale to všetko bolo už veľmi dávno externe Nitra