Prijímacie pohovory na extérne štúdium na pedagogickú

ajkanova
14. jún 2021

Dobry den ,prosim poradit ohladom talentovych skusok,zaujimalo by ma co vsetko je potrebne pri talentovkach,dakujem

miskajerry
14. jún 2021

Dakedy dávno : hudobná-spev, hra na nástroji, vytlieskanie rytmu, výtvarná- mali sme doniesť so sebou kresby, aj tam sme kreslili zátišie, telesná-gymnastická zostava, skok cez kozu, plávanie, okrem toho test z matiky, slovenčiny, diktát, ústne skúšanie z pedagogiky, pohovor, ale to všetko bolo už veľmi dávno externe Nitra

luccija
14. jún 2021

@ajkanova kazda skola inac...mas to na stranke napisane.Su aj sukromne v Ba kde nepozaduju nic iba maturitu
@miskajerry na externu sa nerobia zo SJ , Mat skor ten spev, vediet 20 basniciek, pohybove hry...

luccija
14. jún 2021
ajkanova
autor
14. jún 2021

@luccija ,dakujem velmi pekne za info

1aduliatko1
14. jún 2021

záleží na akú školu, ja som sa raz hlásila externe do nitry na predškolskú a element. pedagogiku, žiadne takéto skúšky sme nemali...prijímací pohovor pozostával z toho, že prečo tam chcem ísť a nejaké otázky zo všeobecného prehľad, dosť ma tam dusili, čo tam chcem po OA robiť.... - nezobrali ma

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskajerry
14. jún 2021

@luccija Tak to máte dobre, ja som bola dakedy externe a veru sme mali aj slovenčinu, aj matiku, od rán od 8 do poobedia do 16.00 a premiestňovali sme sa, teraz je to už ľahšie

luccija
14. jún 2021

@miskajerry ano aj ja som prekvapena kamaratka sa tam hlasila tak sme pozerali a naozaj kazda skola ma svoje...ju najviac skusali telocvik mala spravit kratku rozcvicku, dychacie cvicenia, relaxaciu..aj spievala

ewes
10. mar 2024

Ahojte je tu niekto, kto už robil o na talentovky minulý rok ?Mám vybratú báseň Macik,a teda neviem či je dostatočne dlhá, ale čo vlastne komisia posudzuje. Ďakujem za odpovede.