Ahojte, dnes mi na mais došlo neprijatie na vysokú školu avšak píše tam že toto je len čisto informatívne a že záväzne je prijatie / neprijatie až to, ktoré príde poštou. Stalo sa vám niektorým, že vám ukazalo že neprijatá a následne vám poštou prišlo že prijatá ? Podľa mňa už keď mi dnes ukazalo že má neberú, tak že to je definitívne. Čo myslite ?
Mrzí ma, že prežívaš sklamanie z neprijatia talentoviek
Môže sa uvoľniť miesto niekoho, koho prijali, ale nepotvrdí prijatie. Môžeš si podať prihlášky na ďalšie odbory, školy.
Odvolala by som sa s tym, ze mam velky zaujem o studium a budem stastna ked u nich budem moct uplatnit a rozvijat svoje vedomosti a zrucnosti.
Mozno beru prvych neviem kolko pod ciarou a vezmu ta.
@bosorka2302 talentovky už boli 🙂
Aha uniklo mi lebo syn sa hlasi na telesnu vychovu a ma v aprili
@katkamatka7 tak až také sklamanie to nie je ale mrzí má to.. predsa umením sa moc neuživím no bolo by prijemne to rozvíjať profesionálnejšie.. nuž nevadi prešli lepší 😀 ale len má zaujíma či bol niekto, komu to tak prišlo a nakoniec bol verdikt iný 😄
@bosorka2302 heej chápem trebalo to tam spomenúť, že talentovky
@aliaray1 keď ja neviem či až tak veľmi tam chcem ísť lenže si chcem dať na ešte na inú školu na ktorú prijímačky sú až v máji či kedy a keď má ani tam nevezmú tak má asi porazí ako ucim sa pripravujem sa no veľká konkurencia každý rok :/ a ako píšem vyššie neviem či mám až tak to hrotit s odvolaniami, keď neviem či naozaj tam chcem ísť.. tak ako píšem len má čisto zaujíma či je možné že na internete na maise mi píše tak a či reálne môže prísť poštou opak či sa s tým niekto stretol nakoľko tam pisu, že je to len informatívne..
Pokiaľ Ťa to baví, ostane Ti to ako hobby a to je super. Taký únik od povinností 😉
@katkamatka7 Noo, to bude asi najlepšie proste ísť smerom čo má aj uživí a toto si nechať ako hobby 😃
Ved pruhlasky sa posielaju do konca februara ako vies ze nie si prijata?ved to este ani prijimacky neboli