Prijatie/neprijatie na vysokú školu

14. feb 2022

Ahojte, dnes mi na mais došlo neprijatie na vysokú školu avšak píše tam že toto je len čisto informatívne a že záväzne je prijatie / neprijatie až to, ktoré príde poštou. Stalo sa vám niektorým, že vám ukazalo že neprijatá a následne vám poštou prišlo že prijatá ? Podľa mňa už keď mi dnes ukazalo že má neberú, tak že to je definitívne. Čo myslite ?

bosorka2302
14. feb 2022

Ved pruhlasky sa posielaju do konca februara ako vies ze nie si prijata?ved to este ani prijimacky neboli

katkamatka7
14. feb 2022

Mrzí ma, že prežívaš sklamanie z neprijatia talentoviek
Môže sa uvoľniť miesto niekoho, koho prijali, ale nepotvrdí prijatie. Môžeš si podať prihlášky na ďalšie odbory, školy.

aliaray1
14. feb 2022

Odvolala by som sa s tym, ze mam velky zaujem o studium a budem stastna ked u nich budem moct uplatnit a rozvijat svoje vedomosti a zrucnosti.
Mozno beru prvych neviem kolko pod ciarou a vezmu ta.

autor
14. feb 2022

@bosorka2302 talentovky už boli 🙂

bosorka2302
14. feb 2022

Aha uniklo mi lebo syn sa hlasi na telesnu vychovu a ma v aprili

autor
14. feb 2022

@katkamatka7 tak až také sklamanie to nie je ale mrzí má to.. predsa umením sa moc neuživím no bolo by prijemne to rozvíjať profesionálnejšie.. nuž nevadi prešli lepší 😀 ale len má zaujíma či bol niekto, komu to tak prišlo a nakoniec bol verdikt iný 😄

autor
14. feb 2022

@bosorka2302 heej chápem trebalo to tam spomenúť, že talentovky

autor
14. feb 2022

@aliaray1 keď ja neviem či až tak veľmi tam chcem ísť lenže si chcem dať na ešte na inú školu na ktorú prijímačky sú až v máji či kedy a keď má ani tam nevezmú tak má asi porazí ako ucim sa pripravujem sa no veľká konkurencia každý rok :/ a ako píšem vyššie neviem či mám až tak to hrotit s odvolaniami, keď neviem či naozaj tam chcem ísť.. tak ako píšem len má čisto zaujíma či je možné že na internete na maise mi píše tak a či reálne môže prísť poštou opak či sa s tým niekto stretol nakoľko tam pisu, že je to len informatívne..

katkamatka7
14. feb 2022

Pokiaľ Ťa to baví, ostane Ti to ako hobby a to je super. Taký únik od povinností 😉

autor
14. feb 2022

@katkamatka7 Noo, to bude asi najlepšie proste ísť smerom čo má aj uživí a toto si nechať ako hobby 😃