Ahojte dievčatá. Prosím pekne nájde sa tu dobrá duša ktorá študuje externe predškolskú a elementárnu pedagogiku v Po? Zaujímala by ma obtiažnosť školy, ako často máte prednášky a celkovo prístup na skole. Ďakujem
@slnieckosisa ahoj davali ste si prihlasku??🙂) ja áno 😉🤣
@tatiana92th áno dala 😀 čakám na odpoveď
@slnieckosisa noo.. i ja.. 🤣🤣
dostal už niekto rozhodnutie o prijatí na štúdium? tiež som si podala prihlášku na externé 🙂
@snikol ja zatiaľ nemám odpoveď žiadnu 😀
Ahojte,ja som si dávala prihlášku na externe a prijali ma, ako ste na tom vy?
Ahojte
Pozerali ste niektorá stránku fakulty?
Sú na nej zverejnené tlačivá.
Vyplňovali ste ich niektorá dopredu?
Dievčatá kedy je zápis?
mne prišlo, že 3ho septembra o 13:00
@slnieckosisa odkiaľ si?
Ahojte dievčatá, ja tiež idem na predš.a elem.pedagogiku do Po. Pocity mám zatiaľ zmiešané, už ste platili ten poplatok na preukaz?
Ja som ešte nič neplatila,ani papiere nevypisovala,ale chcem si to pripraviť vopred,nech to tam co najskôr vybavím
@snikol z okresu Stará Ľubovňa. A ty??
@slnieckosisa okres Revúca
Noo bude to celkom zaujimave :D mam obrovsky rešpekt pred študiom... uvidíme
@veronikam33 chcem sa opýtať, sledovala sa aj dochádzka? Ak náhodou niekto nevedel prísť, napríklad z dôvodu svadby a podobne... A učebné materiály boli v akej podobe? Online,alebo učebnice,alebo len pozbamky z prednášok? Vďaka
@eliss21 na väčšine prednášok sa dochádzka sledovala, no nemyslím si l, že to malo na niečo vplyv. Bolo nám zdôraznene že sme dospelí, a tak musíme sami uvazit svoje priority. Väčšina materiálov je online, kupovala som za celý rok štyri učebnice. Niečo aj z poznámok, no tam je toho minimum.
@veronikam33 ďakujem za info, na skúšky ste chodili na univerzitu? Alebo sa riešili testom z domu? Myslím teraz zimný semester, hudobnú predpokladám bolo treba prísť...
@eliss21 ako ktoré predmety, asi pol na pol
Ahojte, tak ako boli ste na zápis? Ako sa vám to pozdávalo?
Ahojte. Ja si tam tiež asi podám prihlášku nabudúci rok, na denné štúdium. Ako ste tam spokojné ? Je to náročné ?
@slnieckosisa ja študujem, 1. semester sa dal, teraz druhý to vyzerá horšie 😁 v prvom sme mali cca 3 soboty v mesiaci od 8 do 17:30 na univerzite, a asi 3 piatky online. Prístup je ťažko hodnotiť. Nebola som veľmi v kontakte s profesormi, na prednáškach sú super, a hodnotilo sa iba testami, teraz budeme mať aj ústne skúšanie tak uvidím. Skúšku som mala aj ináč ako testom iba z hudobnej. Hra na klavíri a spev. Profesorka bola milá. Teraz máme v podstate každú sobotu prednášky, a aj asi tri piatky za semester.