Dobrý deň, mala by som záujem učiť sa na Prešovskej univerzite Pedagogická fakulta. Bývam ale v dedine pri Košiciach. Cestujete niekto každé ráno cez Košice do Prešova? Alebo ste na internáte? Akú má úroveň? Plus Pedagogická fakulta počula som na ňu samé zlé veci ohľadom učebného systému. Ďakujem.
@nmhc To si bola v tom byte v podnájme? Lebo na by som musela dochádzať do KE asi 20 min a plus do Prešova ešte stamaď :/
@nicknamemia ja som cestovala 2 roky takto ke-po, autom, vlakom busom...ako vyslo...a je to o hubu niekedy ..po je znamy velkymi dierami v rozvrhu, stavalo sa, ze prednasky, seminare boli od 10do12 a dalsia zacinala o 5 vecer, kamoska co cestovala z Dalej trochu byvala doma vtedy okolo 9...a na dalsi den zas rano na o 8...vzdelanostne je po dobry, ale mne cestovanie nevyhovovalo, jasne ludia cestuju aj ovela dalej ale nie niekedy kvoli par minutam
@jeennyv Čiže cestovanie sa neoplatí ak je rozvrh úplne rozhádzaný veď kde by som tak čakala na hodiny ďalšie a chodila domov o 9tej :/
@nicknamemia ako prezit sa da, da sa ist do jadalne, ked mas niekoho na intraku tak tam akebo inak zabit cas, ale to je doslova o tom zabijanu casu
@nicknamemia ano v podnajme
@nicknamemia ja mam vychodenu PF a nemozem povedat ani slovo ( strednu pg nemam )...aj v praci mi vravia ze vidno aka som pripravena odisla zo skoly, ked to porovnavaju s inymi 🙂 co sa tyka dochadzania mala som spoluziacky ktore dochadzali z Ke kazdy den bolo to ok prene. Internat tam by som isto nesla aj keby mi ho zadarmo davali. Ja som byvala na byte na sidlisku 3