Dobrý deň, prosimvas neviete niekto, ako to funguje teraz z úradom práce, keď potrebujete preplatiť kurz, som dva mesiace na úrade, a včera mi povedali, že mi to nemôžu preplatiť, lebo niesu peniaze. Nechápem. Chcel som C kurz nákladiak..
no tak evidentne uz sa minuli prostriedky, ktore boli na kurzy vyclenene (zrejme kompas repas ak sa nemylim, kedze si na urade evidovany)
Pre teba nieje určený program nestrať prácu vzdelavaj sa keďže si na úrade práce
@lily111 repas Žilina
A áno, som na úrade, nezamestnaný..
a co je na tom nejasne? skratka uz nie su prostriedky na preplatenie a boli vycerpane
@martin_2002 C kurz je pozastavený a nevedia či ho obnovia vôbec. Včera som to zisťovala na úrade. Iné kurzy nemajú problém
@martin_2002 ja som tiež dostala minulý mesiac takúto informáciu na úrade. Ale vraj koncom roka, začiatkom nového by sa malo zase rozbehnúť niečo podobné...
@lily111 a co ti pomôže, že vieš,aké mesto.. okey Topoľčany ale dajme tomu, že si zo Žiliny, tak ti to aj tak neuznaju... Alebo sa mýlim? Neviem
@martin_2002 chcela som len info, vdaka za postreh
@martin_2002 ahoj, viem o rovnakej skusenosti v Ziline na upsvare s preplatenim kurzu. V tej kancelarii su zial dve velmi neprijemne a zamerne negativne pracovnicky.
Na kurz nie je pravny narok takze nic nezmozes. Mozes podat aj tak ziadost, ktoru ti zrejme zamietnu (cosi si najdu). Ale minimalne staznost na ne podat treba, hoci tebe osobne to nic nepomoze, mozno dalsim.
Cez aky projekt na urade prace, ake mesto?