Stalo sa vám alebo poznáte niekoho kto zažil, že sa prihlásil na určitý odbor a nedostal to, čo čakal? Ja som celkom sklamaná z môjho výberu (nie je to chyba fakulty, vybrala som si nesprávne). Rada by som ostala na škole ale zmenila fakultu a odbor. Riešil to niekto? Určite sa po informujem na škole, skôr ma zaujímajú vaše skúsenosti.
Ahoj, menila som fakultu. Isla som znova na prijimacky, vzali ma, uznali mi skusky a jednu som si z prveho rocnika musela dorobit v druhom ( my sme taky predmet nemali). Urcite sa skus spytat na študijnom. Vsetko sa da len potrebujes najst sposob ako to spravne urobit. Ja som promovala pred 20 rokmi cize isto sa vela zmenilo ale urcite sa o to treba pokusit
Je to celkom bežná a častá záležitosť. Postup je jednoduchý - volá sa prijímacie pohovory. Nič iné ti nikto neporadí. Ak uspeješ a vezmú ťa, pozor na spoplatnený bakalársky ročník, nakoľko budeš prekračovať štandardnú dĺžku štúdia (týka sa to denného, externisti si platia vždy všetko). Tak veľa šťastia o rok, a za ten čas sa dá na ten ročník krásne zarobiť!