Chcem sa spýtať,keď prenášam 1 predmet, skúšky môžem spraviť aj v septembri keď začína semester, alebo ako to je
Ďakujem
Ak sa prenáša predmet by sa mal aj absolvovať v tom čase ako je v akreditačnom spise a potom nasleduje skúška… čiže nie
@luliu presne, som v prvom ročníku a patologia mi nejako nesadla, takže keď som pochopila, tak sa zapíšem až v letnom semestri s prvákmi, absolvujem prednášky ešte raz a potom skúška? A oznamujem to teraz alebo v septembri? A bez absolvovania len skúška sa to nedá? Len sa informujem, vďaka
@karkulos chod na studijne oddelenie, predmet si musis znovu zapisat, bude lepsie, ked si tam nechas poradit (nemusi byt na kazdej skole uplne rovnaky postup). A normalne budes buduci letny semester chodit na prednasky, labaky a proste vsetko znovu absolvujes.
@dskjhfdlkdjhl ďakujem pekne
@karkulos Ked prenasas predmet, tak ho robis normalne v tom semestri ked aj ostatni (o rocnik nizsie) studenti. Takze ak si teraz v letnom semestri nieco neurobila, tak si predmet znovu v letnom zapises a budes ho musiet absolvovat.