Ahojte, prijali ma na externé štúdium. Učím v mš už zopár rokov a chcem si urobiť vš. No uvažujem, či ísť teraz, alebo či radšej počkať na to skrátené 3r. štúdium
Je tu niekto v podobnej situácii ? Vďaka 🙏
@roxy2015 jaj tak potom je asi kratšie lepšie :D teraz je bc 4 roky a keď teba teraz zobrali tak by si chodila tie 4 roky a na druhej strane kebyže rok počkáš a ideš až na rok tak rok akokeby stratíš + 3 roky škola tak to máš v podstate zase 4 roky jediný rozdiel, že rok menej platíš 🙂 čiže asi je na tebe či ti viac vadí že dlhšie chodíš alebo by si rok navyše platila 🙂 neviem či to dáva zmysel čo som tu napísala :D
@roxy2015 aj mňa prijali v PO, idem teraz a hotovo
@naduska007 externe? Idem aj ja , veď vlastne tak, či tak bc skoncim v rovnakom roku.
@roxy2015 odkiaľ si? A áno externe, nevieš, že k rozumu človek príde až po čase 😁😆😆😆
@naduska007 Bardejova (okolie) a ty? Hej, viem, tiež som si to už povedala 🥴😀
@roxy2015 ja som z okolia Košíc, ja to budem mať blízko, tak 35km
@naduska007 ja 29 km, takže pohoda. Mám kolegyňu, čo tiež študuje, teraz je v 2.roč, tak hádam to bude ok.
@roxy2015 ahoj ja som zo Svidnika a tiež zvažujem že by som išla aj ja
@gabika1991 ahoj ja som teraz nesla, pojdem bud rok ako uz bude skrátené studium na 3 roky, kedze pracujem a mam toho v robote vela, od 1.7. som vo funkcii...
Tie čo už studujete v PO ako to zvladate???je náročné toto studium,akí sú profesori?,
@bubinkaaa v júni som mala štátnice z Bc. a pokračujem ďalej od budúceho týždňa na Mgr., čo sa týka štúdia je to všelijaké, ak si z praxe a máš aj strednú pedagogickú, tak je to jednoduchšie, pretože aj veľa prednašajúcich žije v tom, že sme z praxe, tak niekedy aj tie prednášky tak vyzerajú a tie baby maju z toho riadny "guláš"ale je to zvládnuteľné. Ak máš rodinu, tak väčšinou sa učíš po nociach, ale dala som to pri troch deťoch a posledné malo pol roka keď som štátnicovala.
@roxy2015 a už povedali, že kedy to idú zmeniť? Lebo to už hovoria asi 2 roky, že to zmenia a nič :D tak žeby si zbytočne nečakala a nezmenia nikdy.