Predškolská a elementárna pedagogika v Prešove - externé štúdium

danarg
12. feb 2024

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Chcela by som ísť na predškolskú pedagogiku v Prešove tento rok a chcem sa spýtať, či sa štúdium dá zvládnuť, keď som nikdy nehrala na žiadnom hudobnom nástroji a nespievala. Dá sa to naučiť aj keď ste začiatočník? Aké máte skúsenosti? Taktiež ako prebieha externé štúdium na tejto fakulte? Ja som pôvodne chodila na UPJŠ (história/slovenčina) 3 roky, ale bohužiaľ mi to nevyšlo a po 2r pauze by som znova chcela ísť na vysokú školu. Je tu niekto kto sa tam tiež chce podať prihlášku? Vopred ďakujem za každú odpoveď.

veronikam33
12. feb 2024

@danarg dá sa zvládnuť aj keď si nehrala, je nás tam viac takýchto. Škola je v soboty, 2-3 do mesiaca, sem tam piatok, tie sú online. Občas aj sobota je online.

nattnnn
18. mar 2024

@veronikam33 ahoj nevedela by si mi povedať viac o tom odbore ? Je to náročné keby idem zo školy mimo tohto odboru . A co skúšky? Dajú sa zvládať?😀

nattnnn
18. mar 2024

@veronikam33 a písala si ze škola je soboty a pod. Si na externej?

veronikam33
19. mar 2024

@nattnnn no zatiaľ som iba 1. rok, zimný semester to bolo o dosť jednoduchšie ako tento letný, teraz máme prednášky každú sobotu. Nie som z odboru a v zimnom som dala všetky na 1. Pokus. Vždy máš 1 alebo 2 opravné ak by náhodou trebalo. Áno som externe. Určite sa to zvládnuť dá.

veronikam33
19. mar 2024

Neviem čo o odbore by ta zaujímalo, dievčatá mali strach z matematiky, viacerí robili opravné z toho, ja mám skôr strach z jazykovedy, čo sa týka iných predmetov je dosť veľa teórie, histórie, zákonov, psychológie, no aj vlastné prípravy, že musíš vymýšľať a hľadať hry, hracky, cvičenia, riekanky - pripravovať si portfólia.

nattnnn
26. mar 2024

@veronikam33 počula som ze treba aj vlastného logopéda. A z hudobných nástrojov si môžme vybrať alebo musíme mať len klavír?

veronikam33
26. mar 2024

@nattnnn logopeda nie, zatiaľ sme nemali a áno iba klavír

tatiana92th
3. apr 2024

@nattnnn dobry den..tak ako davali ste prihlasku??ja ano 😉🤣

nattnnn
6. apr 2024

@tatiana92th ahoj áno dala som ale neviem ako je na tom keďže som poslala na zelený štvrtok a od školskej poradnicky mam info ze vraj v el. prihláške MAISS po obdržaní platby by mala moje prihláške svietiť na zeleno . Tak neviem ako to máš ty?

eliss21
28. máj 2024

Ahojte, ja som si tiež dala prihlášku a prijali ma,ako ste na tom vy?

lubomira993
4. aug 2024

@eliss21 Ahoj aj ja som si dala prihlasku, odkial si ?

eliss21
5. aug 2024

@lubomira993 od Rožňavy a ty odkiaľ?

lubomira993
5. aug 2024

@eliss21 z Kezmarku

juliett1711
8. dec 2024

dobry den chcem sa opytat kolko sa plati skolne na akademicky rok na unipo pre externe studium?