Predškolská a elementárna pedagogika v Prešove - externé štúdium

naduska007
21. feb 2022

Ahojte, aké sú vaše očakávania z tohto štúdia?

dajulka01
21. feb 2022

@naduska007 za mňa veľmi ťažká škola, po roku som prestúpila aj keď som všetky skúšky urobila, po 4 rokoch s titulom bc by som pracovaala tam kde doteraz so strednou pedagogickou… a na Zš som učiť nechcela… na to že prvé 4 roky sa študuje Mš už je tam zakombinovane dosť z primerneho štúdia… takže za mňa nie, a zvyčajne profesori nie veľmi ochotní a nie ústretoví, minuly rok som poslala prof. Učebnicu kde za ktoru som si zaplatila, len som vypracovala skripta, profka mi ju nevrstila dodnes a ked som jej pisala mam si pre nu prist osobne… no ked nam ju vedela poslať aby sme si ju kupili vie nam ju poslať aj vypracovanu… je to tam cely system hrôza

naduska007
autor
22. feb 2022

@dajulka01 booožinku strašne, myslela, som si, že sa zo tam po rokoch zmenilo. Ja som v roku 2012 chodila, ale nechala som kvôli zdravotnym problemom.... Taj ja už neviem, ozaj kde ísť, tu na východe nič externe nie je😢

dajulka01
22. feb 2022

@naduska007 ak ti ide len o to aby si mala vysoku školu a mať nejake vedomosti a popri pravi zvladnuť nejake študium tak viem že je v v sečovciach vysoká škola DTI…veľa ludi odsudzuje ale znama tam chodila s povedala ze bolo sice lahsie lebo brali do uvahy ze su oracujuci ale ucit sa tak ci tak trebalo ale ona si pochvalovala ze prefedori boli mili s vyhoveli či tehotnej slebo led mal niekto rodinne problemy čož na prešove nič take netoleruju…

mejackm
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
estellas
14. mar 2024

@dajulka01 Čo bolo na prijímačkách ? Trebalo tam aj hrať na nástroj ?
Sú tam počas štúdia aj nejaké skúšky z telesnej ?