Predškolská a elementárna pedagogika v Prešove

martinals
26. okt 2020

Ahoj baby prosím vás študujete niektorá externe,aké to je, čo obnáša štúdium, ako vlastne prebieha, ako je to s učivom? Prepáčte za toľko otázok. Chcela by som si podať prihlášku ale mám trochu strach či to vôbec zvládnem,pretože už je to par rokov čo som skončila strednú.ďakujem 🙂

dori92
26. okt 2020

Pripnem sa tiež ma to zaujíma ☺️

pininka1
26. okt 2020

Ja som tam sice na rozsirujucom ale treba ozaj makat. Popravde by som ale ja nesla na externe, 7 rokov studovat ved to je viac ako lekari.

martinals
autor
26. okt 2020

@dori92 OK, snáď sa niekto podelí zo skúsenosťami 😉. Uvažuješ tiež nad štúdiom externe?

martinals
autor
26. okt 2020

@pininka1 chcela by som ísť na Bc. 4r.Mám malé detičky, takže nemôžem študovať denne, žiaľ 😐a od maturity je to tiež už pár rokov.

mikimi
26. okt 2020

@martinals ja som tam už druhý rok externe a tá škola vie dať poriadne zabrať. .. je to dosť 7 rokov, keby som nebola doma na materskej, určite idem denne.

dori92
27. okt 2020

@martinals no rozmýšľam nad tým, že tiež externé... 🙂

martinals
autor
27. okt 2020

@mikimi 7r myslela som že Bc je 4r.A ako to tam funguje v rámci vyučovania. Mám strach s toho, že budem musieť shanat od starších študentov materiály k ucivu a co prax a ako prebieha taky bežný deň v škole. Išla by si do toho znova,alebo radšej iná škola.?

keithy
27. okt 2020

@martinals ahoj, ja síce študujem v RK ale nemusíš študovať 4 roky na bakalara, oni od teba chcú čo najviac peňazí vyzdimat, lebo však školné od externistov ide na platy učiteľov. Ja som teraz druhacka ale dala som si navyše predmety a skončím to tretím rokom (ak to tá korona úplne nezničí). Odporúčam ti hneď ako pôjdeš na zápis sa poimformovať na študijnom či je aj na vaše škole taká možnosť (mala by na 100% byť) a daj si navyše nejaké predmety. Najlepšie by bolo keby si si našla nejakú prvacku na tej škole a nech ti dá echo. Držím palce.
Nikdy nie je neskoro na to, plniť si svoj sen, určite do toho choď 🙏🏼

martinals
autor
27. okt 2020

@keithy veľmi som rozmýšľa aj nad Ružomberkom, len tam sú aj pri mačky, z nich mám veľký strach,pretože predsa už nejakú dobu som zo školy.

keithy
27. okt 2020

@martinals píšem ti správu ☺️

martinals
autor
27. okt 2020

@keithy 😉

pininka1
27. okt 2020

@martinals chapem ta, len aj s nami chodia baby z externeho na niektore predmety a maju toho dost. Takze da treba pripravit ze je to makacka

mikimi
28. okt 2020

@martinals BC máš za štyri roky áno .. nemenila by som tú školu je fakt dobrá a potom keď si budeš hľadať zamestnanie, tak prešovskou školou máš viac brán otvorených do zamestnania 😊.. a samozrejme dajú sa pospájať ročníky.. ale je to makačka, veľa toho od nás žiadajú a som rada že stíham vôbec tie predmety