Ahoj baby prosím vás študujete niektorá externe,aké to je, čo obnáša štúdium, ako vlastne prebieha, ako je to s učivom? Prepáčte za toľko otázok. Chcela by som si podať prihlášku ale mám trochu strach či to vôbec zvládnem,pretože už je to par rokov čo som skončila strednú.ďakujem 🙂
Ja som tam sice na rozsirujucom ale treba ozaj makat. Popravde by som ale ja nesla na externe, 7 rokov studovat ved to je viac ako lekari.
@martinals ahoj, ja síce študujem v RK ale nemusíš študovať 4 roky na bakalara, oni od teba chcú čo najviac peňazí vyzdimat, lebo však školné od externistov ide na platy učiteľov. Ja som teraz druhacka ale dala som si navyše predmety a skončím to tretím rokom (ak to tá korona úplne nezničí). Odporúčam ti hneď ako pôjdeš na zápis sa poimformovať na študijnom či je aj na vaše škole taká možnosť (mala by na 100% byť) a daj si navyše nejaké predmety. Najlepšie by bolo keby si si našla nejakú prvacku na tej škole a nech ti dá echo. Držím palce.
Nikdy nie je neskoro na to, plniť si svoj sen, určite do toho choď 🙏🏼
@martinals BC máš za štyri roky áno .. nemenila by som tú školu je fakt dobrá a potom keď si budeš hľadať zamestnanie, tak prešovskou školou máš viac brán otvorených do zamestnania 😊.. a samozrejme dajú sa pospájať ročníky.. ale je to makačka, veľa toho od nás žiadajú a som rada že stíham vôbec tie predmety
Pripnem sa tiež ma to zaujíma ☺️